Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,82 Ft
Euró
394,75 Ft
Font
471,82 Ft
Bitcoin
63,579 $

Magyar Péter reagált volt barátnője súlyos állításaira, akinek megkérte a kezét és zsarolással vádolja

A Tisza Párt vezetője hosszasan reagált Vogel Evelin súlyos állításaira, ami akár több szavazót is eltántoríthat a baloldali párttól.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke, európai parlamenti listavezetője a párt európai parlamenti és önkormányzati választási eredményváró rendezvényén a budai alsó rakparton 2024. június 10-én. MTI/Hegedüs Róbert
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Varga Judit, Magyar Péter volt felesége után Vogel Evelin is kitálalt, interjút adott, hogyan is élte meg a kapcsolatát a Tisza Párt vezetőjével. Súlyos állítások hangzottak el, és nehéz volt számára azokról a dolgokról beszélni, amik akkor történtek.

Várható volt, hogy Magyar reagálni fog, és ezt meg is tette. Azt írja, szívből szerette a nőt, akit 2023 áprilisa óta anyagilag támogatott, akkor is, amikor már nem voltak együtt, és senki nem segített neki. Hangsúlyozta, sokat tanultak egymástól, és elhitette vele, hogy viszontszereti. Sőt, állítása szerint megkérte a kezét, majd erre Evelin kilépett az életéből. Soron kívül Volt kedvese arról, kicsoda Magyar Péter valójában: erre nem is merek válaszolni

„Evelin a barátnőm volt, szívből szerettem. 2023 áprilisa óta támogattam őt anyagilag. Akkor is amikor nem voltunk együtt és senki nem segített neki. Sokat tanultunk egymástól, elhitette velem hogy viszontszeret, olyannyira, hogy azt gondoltam, hogy vele szeretném leélni az életemet. Amikor azonban megkértem a kezét, hirtelen kilépett az életemből.”

Evelin újra felbukkant

Magyar azt is állítja, hónapokkal később ismét felkereste őt a nő, hogy újra vele szeretne lenni. Szerinte amikor valóban szüksége lett volna rá, a barátnője már nem állt mellette, így végleg szétmentek, most pedig megjelent az interjú.

„Hónapokkal később bukkant csak fel, közvetlenül a Partizános interjú után, ő maga keresett fel, azzal hogy mégis szeretne velem újra összejönni. Hittem neki. Az tavaszi turbulens időszakban komoly nyomás nehezedett rám, szerettem volna, ha van valaki mellettem, akiben bízhatok, aki támogat. Tudta, hogy milyen terhelés alatt vagyok, de amikor valóban szükségem lett volna rá, nem volt mellettem.”

Elmondása szerint abban az időszakban ő tartotta el a nőt, fizette a lakását. Úgy érezte, hogy nem akar vele lenni, csak a lehetőséget látta benne, hogy egy potenciális miniszterelnök mellett legyen.

Magyar Péter fizette a lakást

„Ebben az időszakban is én tartottam el, én fizettem a lakását. Ekkor kezdett világossá válni számomra, hogy Evelin nem velem akar lenni, hanem csak lehetőséget látott bennem. Ahogy mondta, soha nem volt ilyen közel a “first lady” pozícióhoz. Mikor szakítottunk, akkor vált teljesen nyilvánvalóvá számunkra, hogy mi motiválta igazából a velem való kapcsolatában.”

Bejegyzésében azt mondja, Evelin május óta zsarolja őt és a Tisza Pártot, 30 millió forintot akart fenyegetéssel kizsarolni. Hozzáteszi, Evelin a párt másik 5 kollégájától is követelte az említett összeget.

„A volt barátnőm, Vogel Evelin május óta zsarol engem és a TISZA Pártot. 30 millió forintot akart fenyegetéssel kizsarolni tőlünk. Nem csak tőlem, hanem a párt másik 5 kollégájától is követelte az említett összeget.”

Kubatov Gáborról is beszélt

Magyar ugyan bizonyítékokat nem közölt, azt mondja, miután visszautasították Vogelt, a Fideszhez fordult, és havi 5 millió forintban, illetve egyéb juttatásokban állapodott meg Kubatov Gáborral „Miután a zsarolását visszautasítottuk, felvette a kapcsolatot a Fidesz alelnökével Kubatov Gáborral és havi 5 millió forintos és egyéb juttatásokért cserébe elvállalta az indexen megjelent hazug propaganda interjút.” – írja a Facebook oldalán.

Magyar Péter kitért arra is, hogy állítása szerint Evelin hang- és képfelvételek készített róla és a párt vezetőiről, a beszélgetésekről, a vitákról. „A kapcsolatunknak nem úgy és nem azért lett vége, ahogy az interjúban elhangzott, hanem a fenyegetései miatt, illetve azért, mert rájöttünk arra, hogy Evelin hang- és képfelvételeket készített a velem és a párt vezetőivel folytatott beszélgetéseiről és vitáiról. A Fidesszel kötött piszkos megállapodásának részét képezi a hang- és képfelvételek átadása is.”

11 órányi felvételről beszél Magyar Péter, aki nem volt hajlandó elárulni, honnan származik a fentebb említett állítólagos információja, többek között Kubatov Gáborról. Elmondás szerint az utolsó pillanatokig győzködték Evelint, hogy ne menjen tovább.

Magyar zsarolással vádolja Vogelt

„Amikor pár hete Radnai Márk alelnökkel szembesítettük Evelint azzal, hogy több forrásból tudomásunk van az állampárttal kötött undorító, az orosz titkosszolgálatokat meghazudtoló megállapodásáról és arról, hogy 11 órányi felvételt adott át Kubatovéknak, meglepődött, de semmit nem tagadott.”

„Evelint a történtek és a fenyegetései ellenére az utolsó pillanatig meg akartuk óvni a büntetőjogi és politikai következményektől. Megkértük, hogy próbáljon kifarolni a Fidesz vezetésével megkötött megállapodásból, de ő láthatóan másképp döntött.”

Emiatt Magyar Péter feljelentést tesz zsarolás bűntette miatt, így a bíróságon újra szemtől szemben állhat a volt kedvesével, akinek megkérte a kezét. Ezzel együtt megragadta az alkalmat, hogy Rogán Antalnak és Kubatov Gábornak, valamint Orbán Viktornak üzenjen.

Bíróságra viszi az ügyet

„Ebben a helyzetben nem tehetek mást, mint hogy feljelentést teszek zsarolás bűntette miatt az illetékes hatóságnál. Milyen érdekes, hogy valakinek eszébe jut annak a propagandának interjút adni, amely tavasszal egy hónapon keresztül gyalázta a saját édesanyját… Sokszor hittük azt, hogy a Fidesz eddigi tetteinél nincs lejjebb, de mindig alulbecsüljük őket. Most, hogy a saját felméréseik szerint a TISZA Párt utolérte őket a népszerűségi listán újabb Tónika Show-t rendeztek.”

„Innen is üzenjük Rogán Antalnak, Kubatov Gábornak és a gazdájuknak, Orbán Viktornak, hogy nem ijedünk meg a stázi módszerektől sem és bármit is tesznek, bármilyen maffia módszerhez nyúlnak is, mi akkor is lépésről lépésre, tégláról téglára visszavesszük a hazánkat és magyar emberek millióival közösen építünk egy békés, igazságos és élhető Magyarországot.”

„Október 5-én találkozunk a közmédiának csúfolt propagandagyár előtt! ui.: Vogel Evelin nem az első és nem az utolsó, akik anyagi hasznot látnak abban, hogy az állampárttal összejátszva az én hitelességem és a demokratikus törekvéseinket tönkretegyék. Nagyon szerettem Evelint. Óriási csalódás amit tett. De ami nem öl meg, az megerősít.”