Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,25 Ft
Euró
395,07 Ft
Font
472,57 Ft
Bitcoin
63,765 $

Ázsia Expressz: L.L. Junior és Dárdai Blanka döntött a folytatásról

A hatalmas balhéjuk miatt még az a lehetőség is felvetődött, hogy idő előtt fejezik be az Ázsia Expresszt.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Egy nagyon eseménydús adáson vagyunk túl az Ázsia Expresszben, melynek végén Béres Anett és Sáfrány Emese szerezte meg a védettséget, így ők már biztosan elutazhatnak Tajvanba, ahol a döntőt rendezik.

Stohl András és Tilla nem használta fel a jokerét, amivel hatalmas szívességet tettek a lányoknak, akik rendkívül hálásak. Andrást és Tillát is jó embernek tartják, de nemcsak emiatt, hiszen a kezdetek óta fair módon játszanak. Soron kívül Volt kedvese arról, kicsoda Magyar Péter valójában: erre nem is merek válaszolni

Junior és Dárdai Blanka között viszont már messze nem ilyen jó a kapcsolat. Beteg állatnak hívta Blankát a rapper, aki emiatt nem kevés kritikát kapott a közösségi oldalán keresztül, többeknél kiverte a biztosítékot ez a mondat.

Érthető is, hiszen egy nővel beszélt így Junior, aki közölte, nem akar Blankával lenni. Másnap már más hangulatban vágtak neki a versenynek, és eldöntötték, hogy kibékülnek, mert szeretik egymást. Azóta azonban szakítottak, és jelenleg sincsenek együtt, az Ázsia Expressz kibeszélő műsorában is csak Junior volt ott.

Magyar Péter reagált volt barátnője súlyos állításaira, akinek megkérte a kezét és zsarolással vádolja

A Tisza Párt vezetője hosszasan reagált Vogel Evelin súlyos állításaira, ami akár több szavazót is eltántoríthat a baloldali párttól.