Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,25 Ft
Euró
395,07 Ft
Font
472,57 Ft
Bitcoin
63,765 $

Fordulat jön Budapesten? Így reagált Karácsony Gergely Orbán Viktor kijelentésére

A főpolgármester és a kormányfő is elégedett az árvízvédelemmel kapcsolatos együttműködést illetően.

...svg content...Fotó: MTI/Komka Péter
Belföld
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Karácsony Gergely főpolgármester nemrégiben úgy fogalmazott: jó lenne nemcsak az árvíz idejére, hanem más, hétköznapi esetekre is megőrizni a főváros és az állami szervek közötti együttműködést. Ugyanis Orbán Viktor miniszterelnök korábban, a kedd reggeli Árvízinfón megköszönte a munkát Budapest főpolgármesterének, az ATV munkatársának kérdésére válaszolva.

„Az önkormányzatok és az állami védekezésben résztvevő hatóságoknak az együttműködése példás volt az elmúlt időszakban. Ez érvényes a főváros és a fővárosban védekező vízügyes szakemberek együttműködésére is, úgyhogy a főpolgármester úrnak is köszönöm az együttműködést” – fogalmazott a kormányfő.

Erre Karácsony Gergely az ATV Híradónak nyilatkozva úgy reagált: „Mi is kaptunk segítséget bizonyos kérdésekben, és azt kell mondjam, hogy teljesen flottul ment az együttműködés. Úgyhogy – hála Istennek –, így az árvíz idején ez mindenképpen jó volt. Jó lenne ezt a szokást megőrizni más hétköznapi esetekre is”.

Korábban egyébként azt is megírtuk, hogy a főpolgármester bejelentette, mikor térhet vissza az autós forgalom a rakpartra. Rövidesen a budai alsó rakpartot is visszakapják az autósok a nagy árvizet követően, ami Budapestre szintén nyomást helyezett. Míg ebben a cikkben arra tértünk ki, hogy bejelentette a kormány, hány katonára és rendőrre van még szükség az árvíz miatt.

Magyar Péter reagált volt barátnője súlyos állításaira, akinek megkérte a kezét és zsarolással vádolja

A Tisza Párt vezetője hosszasan reagált Vogel Evelin súlyos állításaira, ami akár több szavazót is eltántoríthat a baloldali párttól.