Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,25 Ft
Euró
395,07 Ft
Font
472,57 Ft
Bitcoin
63,765 $

Honvédelmi miniszter az árvíz után: „Ott voltunk mindenhol, ahol szükség volt ránk”

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter maximálisan elégedett a magyar katonák és tartalékosok árvízvédelmi munkájával.

...svg content...Fotó: Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a dunai árvízi védekezésrõl tart sajtótájékoztatót a váci révnél 2024. szeptember 18-án. MTI/Illyés Tibor
Belföld

Kiss László

Szerkesztő

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter nem egyszer üzent Magyar Péternek, a Tisza Párt vezetőjének az árvízvédelem alatt. Kikérte magának azokat az állításokat, amiket Magyar tett, és éles kritikákat fogalmazott meg vele szemben.

A magyar katonák is sokat dolgoztak a védekezésen, és jelenleg is kint vannak a terepen. A nehezén már bőven túl vagyunk, Orbán Viktor miniszterelnök is letette a gumicsizmáját, visszatérhetett a megszokott munkájához. Soron kívül Volt kedvese arról, kicsoda Magyar Péter valójában: erre nem is merek válaszolni

„SzalayOtt voltunk mindenhol, ahol szükség volt ránk! Hivatásos és területvédelmi tartalékos katonáink kiválóan, nyugodtan, fegyelmezetten teljesítették szolgálatukat az árvíz ideje alatt.Köszönöm mindannyiuknak!” – írta a posztjában Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a Facebook oldalán.

Magyar Péter reagált volt barátnője súlyos állításaira, akinek megkérte a kezét és zsarolással vádolja

A Tisza Párt vezetője hosszasan reagált Vogel Evelin súlyos állításaira, ami akár több szavazót is eltántoríthat a baloldali párttól.