Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,25 Ft
Euró
395,07 Ft
Font
472,57 Ft
Bitcoin
63,765 $

Ázsia Expressz: Stohl András és Tilla nagyon jó emberek, példaértékűek

Béres Anett és Sáfrány Emese nagyon boldog, hogy megismerhették Stohl Andrást és Tillát, akiket remek embereknek tartanak.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Stohl András és Tila erőn felül teljesítenek az Ázsia Expresszben, mindezt úgy mondhatják el magukról, hogy mindketten az 50-es éveikben járnak. Stohl lassan a 60. születésnapjára készülhet, de rendkívül fitt, kitartó, és nagyon tiszta játékot játszik Tillával.

Jól bizonyítja mindezt az is, ami tegnap történt, amikor felhasználhatták volna a rendkívül értékes jokerüket, mégsem tették, ami akár a kiesésükbe is kerülhet. Megvolt a lehetőségük arra, hogy helyet cseréljenek a védettségi játékban élen végzett női párossal, ám nem tették. Soron kívül Volt kedvese arról, kicsoda Magyar Péter valójában: erre nem is merek válaszolni

Béres Anett és Sáfrány Emese emiatt biztosan nem fog hajszázni pénteken, és elutazhatnak a következő helyszínre, Tajvanra. Anett egyáltalán nem számolt a versenyt megelőzően azzal, hogy eljutnak Tajvanig, így nagyon boldogok, és természetesen hálásak a Stohl-Tilla duónak.

Emese kihangsúlyozta, hálásak azért, hogy megismerhették őket, és amilyen emberek ők, az tiszteletreméltó és követendő. Anett szintén kiemelte, mindig igyekeznek nekik segíteni, ami jól esik számukra, melynek kapcsán Tilla megjegyezte, ő inkább „matematikus”, addig András a szívére hallgat, így övé a nagyobb érdem.

Magyar Péter reagált volt barátnője súlyos állításaira, akinek megkérte a kezét és zsarolással vádolja

A Tisza Párt vezetője hosszasan reagált Vogel Evelin súlyos állításaira, ami akár több szavazót is eltántoríthat a baloldali párttól.