Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,23 Ft
Euró
394,36 Ft
Font
473,26 Ft
Bitcoin
63,874 $

Vonatbaleset történt Soroksáron, kisiklott egy tehervonat

Egy tehervonat több kocsija is kisiklott a soroksári állomásnál, aminek már a pontos okai is ismertek.

...svg content...Fotó: Unsplash/Scott Rodgerson
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Egy tehervonat ütközött össze egy vasúti pályára befordult munkagéppel az átépítés alatt álló Ferencváros-Soroksár vonalszakaszon. A Soroksári út és a Soroksár állomás között történt a baleset, melynek következtében a tehervonat több kocsija is kisiklott.

A MÁV arról adott tájékoztatást, hogy nem történt személyi sérülés, és a magánvasúti tehervonat szerencsére nem szállított veszélyes anyagot. Továbbá, az érintett szakaszon személyszállító vonatok nem, csak tehervonatok közlekednek.

Az ügyben hatósági vizsgálat indult, majd a MÁV közölte, hogy a szerelvény kisiklását kizárólag az ütközés okozta, pályahiba nem állt fenn, az esetnek tehát nincs köze a Keleti pályaudvarnál augusztus végén történt balesethez.

Liner/MTI

Több mint 10 millió telefont fertőzött meg egy vírusos alkalmazás

Ez a kártevő hatékonyan rejtőzik el a vírusirtók elől, és képes fájlokat futtatni, appokat telepíteni, linkeket megnyitni, sőt fizetős szolgáltatásokra is előfizethet a nevünkben.

Vonatbaleset történt Soroksáron, kisiklott egy tehervonat

Egy tehervonat több kocsija is kisiklott a soroksári állomásnál, aminek már a pontos okai is ismertek.

Váratlanul máris visszavonult Zidane fia

Enzo Zidane végül messze nem futott be akkora karriert, mint a legendás édesapja, így inkább úgy döntött, még a 30-as évei előtt visszavonul.