Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,23 Ft
Euró
394,36 Ft
Font
473,26 Ft
Bitcoin
63,874 $

Krausz Gábornak elege lett az Ázsia Expresszben: „Ebből útlevél lesz…”

Krausz Gábor legtöbb kiakadásával nem feltétlen lehet egyetérteni, ám most más a helyzet, megértjük, hogy miért mondta a magáét.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Krausz Gábor és Mikes Anna a verseny kezdete óta az egyik legerősebb páros, nagyban köszönhetően a profi táncosnak, aki rendkívül higgadt, jól kezeli a séfet. Szerencsére egymással nem vitáznak, és inkább kerülik a konfliktusokat másokkal.

Legutóbb azonban Gábort igencsak felbosszantotta valaki a mezőnyből. Szuperák Barbie miatt csak harmadikak lettek az egyik játékban, és ezt nem várta Jolly párjától, mert eddig úgy tudták, hogy szövetségesek, de mégsem. Soron kívül Vonatbaleset történt Soroksáron, kisiklott egy tehervonat

Jolly és Barbie párosa a legerősebb, keményen küzdenek, feszegetik a határokat. Gábor is ezt teszi magával szemben, főleg most, hogy az eddigi legszegényesebb környéken barangoltak a sötétben, egyenesen félelmetes volt.

„Na jó, ebből útlevél lesz szívem rövidesen. Komolyan! Ez a legaljának a legalja. Voltunk már gané környéken, de ez annál is retkesebb.” – fogalmazott Gábor, majd később sikerült találniuk egy szállást éjszakára.

Több mint 10 millió telefont fertőzött meg egy vírusos alkalmazás

Ez a kártevő hatékonyan rejtőzik el a vírusirtók elől, és képes fájlokat futtatni, appokat telepíteni, linkeket megnyitni, sőt fizetős szolgáltatásokra is előfizethet a nevünkben.

Vonatbaleset történt Soroksáron, kisiklott egy tehervonat

Egy tehervonat több kocsija is kisiklott a soroksári állomásnál, aminek már a pontos okai is ismertek.

Váratlanul máris visszavonult Zidane fia

Enzo Zidane végül messze nem futott be akkora karriert, mint a legendás édesapja, így inkább úgy döntött, még a 30-as évei előtt visszavonul.