Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,23 Ft
Euró
394,36 Ft
Font
473,26 Ft
Bitcoin
63,874 $

Ázsia Expressz: Krausz Gábor nem akarta átölelni Szuperák Barbie-t (videó)

Szuperák Barbie kihúzta a gyufát Krausz Gábornál, aki mélységesen felháborodott azon, amit Szuperák Barbie csinált vele szemben.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

A ma esti több mint drámai lesz, már csak Zsigmond Angi rosszulléte miatt is, aki többször elájult, majd infúzióra is szüksége volt. L.L. Junior pedig „beteg állatnak” nevezte Dárdai Blankát, akivel nagyon csúnyán összekapott.

Ezt megelőzően pedig Krausz Gábor sértődött meg, miután a szövetségesüknek hitt Szuperák Barbie kiszúrt vele. Nem számított arra, hogy ilyen módon teszt keresztbe neki, amit videóra vettek. Emiatt Gábor letette a nagy bödönt, mivel Barbie miatt már nem bírta tartani. Soron kívül Vonatbaleset történt Soroksáron, kisiklott egy tehervonat

Junior is azon a véleményen volt, hogy ez egy nem túl fair húzás volt Barbie részéről, ám ilyen a játék. Ugyanakkor Gábor figyelmeztetett, miszerint nem felejt, és számára ezzel új irányt vett az Ázsia Expressz.

Mosolyogni nemigazán láthattuk a séfek, Mikes Anna sem tudta kizökkenteni, még a tekintete is megváltozott. Ezzel valószínűleg Barbie véglegesen elvágta magát nála, aminek még biztosan lesz folytatása.

Több mint 10 millió telefont fertőzött meg egy vírusos alkalmazás

Ez a kártevő hatékonyan rejtőzik el a vírusirtók elől, és képes fájlokat futtatni, appokat telepíteni, linkeket megnyitni, sőt fizetős szolgáltatásokra is előfizethet a nevünkben.

Vonatbaleset történt Soroksáron, kisiklott egy tehervonat

Egy tehervonat több kocsija is kisiklott a soroksári állomásnál, aminek már a pontos okai is ismertek.

Váratlanul máris visszavonult Zidane fia

Enzo Zidane végül messze nem futott be akkora karriert, mint a legendás édesapja, így inkább úgy döntött, még a 30-as évei előtt visszavonul.