Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,23 Ft
Euró
394,36 Ft
Font
473,26 Ft
Bitcoin
63,874 $

Érkezik a legújabb különleges kiadású Xbox kontroller, ilyet még biztosan nem láttál!

A Microsoft végre lerántotta a leplet a várva várt kontrollerről.

...svg content...Fotó: Microsoft
Konzol/Videójátékok
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Miután a közelmúltban kiszivárgott pár infómorzsa, többek között a készülő kontroller neve, a vállalat kedden hivatalosan is leleplezte a Ghost Cipher Special Edition Xbox Wireless Controllert.

A kontroller teljesen átlátszó kialakítású – így a játékosok láthatják a kontroller belső működését –, gumírozott hátsó markolatokat, valamint bronzszínű fém D-padot és ravaszt kapott: Soron kívül Vonatbaleset történt Soroksáron, kisiklott egy tehervonat

Forrás: Microsoft

A gigavállalat bejelentése szerint a kontroller már előrendelhető, noha csak október 8-án fog megjelenni. A hivatalos bejelentés napján a Microsoft azt is elárulta, hogy az Xbox Design Lab segítségével Cipher Series tokokat, valamint az Elite Series 2 vezérlőkhöz való krómozott D-pad/paddle-t is piacra dobta a kiválasztott piacokon.

Több mint 10 millió telefont fertőzött meg egy vírusos alkalmazás

Ez a kártevő hatékonyan rejtőzik el a vírusirtók elől, és képes fájlokat futtatni, appokat telepíteni, linkeket megnyitni, sőt fizetős szolgáltatásokra is előfizethet a nevünkben.

Vonatbaleset történt Soroksáron, kisiklott egy tehervonat

Egy tehervonat több kocsija is kisiklott a soroksári állomásnál, aminek már a pontos okai is ismertek.

Váratlanul máris visszavonult Zidane fia

Enzo Zidane végül messze nem futott be akkora karriert, mint a legendás édesapja, így inkább úgy döntött, még a 30-as évei előtt visszavonul.