Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,23 Ft
Euró
394,36 Ft
Font
473,26 Ft
Bitcoin
63,874 $

Gáspár Győző ismét elutazott Magyarországról (videó)

Gáspár Győző az egyik kedvenc helyszínére utazott, ahol mindig nagyon jól érzi magát, várhatta már ezt a napot.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Győző
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Győző kapcsán legutóbb arról számolhattunk be, hogy Fradi-mezben ment kabriózni. Az aktuális kedvenc autójával élvezte a nyári időt, miközben kedvenc futballcsapata, a Ferencváros mezét viselte, amire büszke.

Javában fognak az új műsorok a TV2-n, és már bekészítés alatt lehet a Gáspárék első évada, ami valójában a Győzike Show folytatása lesz. Garantált a nézettségi siker, így minden bizonnyal az is, hogy lesz folytatás. Soron kívül Vonatbaleset történt Soroksáron, kisiklott egy tehervonat

Győző és Bea biztosan szerepeltek az új szezonban, de hogy kik lesznek még benne, az egyelőre titok. Sok a kérdőjel, mindenesetre az is biztos, hogy azok is nézni fogják a műsort, akik nemigazán kedvelik a Gáspár-családot.

Így volt ez korábban a Győzike Show ideje alatt is, most sem lehet másképpen. Győzőék jelenleg nincsenek itthon, ugyanis repülőre szálltak, ismét Isztambul felé vették az irányt, ahol nagyon szeretnek lenni. A videót erre a linkre nézhetjük meg Győző bejelentkezéséről.

Több mint 10 millió telefont fertőzött meg egy vírusos alkalmazás

Ez a kártevő hatékonyan rejtőzik el a vírusirtók elől, és képes fájlokat futtatni, appokat telepíteni, linkeket megnyitni, sőt fizetős szolgáltatásokra is előfizethet a nevünkben.

Vonatbaleset történt Soroksáron, kisiklott egy tehervonat

Egy tehervonat több kocsija is kisiklott a soroksári állomásnál, aminek már a pontos okai is ismertek.

Váratlanul máris visszavonult Zidane fia

Enzo Zidane végül messze nem futott be akkora karriert, mint a legendás édesapja, így inkább úgy döntött, még a 30-as évei előtt visszavonul.