Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,65 Ft
Euró
394,99 Ft
Font
474,39 Ft
Bitcoin
63,680 $

Október elején jelentős változás a Győr és Veszprém közötti vasútvonalon, pótlóbuszok járnak majd

Elhúzódott a felújítás.

...svg content...Fotó: MÁV
Belföld
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A MÁV egy friss közleményében tájékoztatta utasait arról, hogy a Győr-Veszprém vasútvonalon a nyár elején indult pályafelújítási munkálatok miatt változott a közlekedési rend, mely eredetileg október 6-ig tartott volna, ami miatt Zirc és Veszprém közötti szakaszon pótlóbuszok közlekednek.

Csakhogy a völgyhidak felújítását több tényező is lassította, így a nyári hőség, valamint a második hídszerkezet beemelésekor jelentkező esős, szeles időjárás miatt a vágányzár mintegy három nappal tovább tart. A szakemberek várhatóan október 10-én hajnalig fejezik be a hidak körüli vágányépítési és egyéb kapcsolódó munkákat.

Ezzel párhuzamosan, október 7. és 9. között Győrszabadhegynél is pályakarbantartás zajlik, így ezen időszak alatt a Győr-Veszprém vonal teljes szakaszán vonatpótló buszok szállítják az utasokat.

Október 10-én is lesznek buszjáratok a hajnali vonatok helyett; emellett a Győr—Celldömölk vonal Győr és Győrszabadhegy közötti részén szintén pótlóbuszok fogják helyettesíteni a vonatokat. További részletek ide kattintva.

Magyar Péter reagált Gyurcsány Ferencnek, miután lestricizte

Magyar Péter úgy döntött, nem hagyja szó nélkül Gyurcsány Ferenc stricis mondatát, ami már nála is sok(k) volt.