Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,23 Ft
Euró
394,36 Ft
Font
473,26 Ft
Bitcoin
63,874 $

Csapadékkal köszönt be a szerda, csak napközben fog tisztulni az ég

Reggel csapadékkal indul a nap, majd a délelőtti óráktól kezdődően fokozatosan egyre inkább a napsütésé lesz a főszerep.

...svg content...Fotó: Unsplash/Chris Barbalis
Belföld
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A HungaroMet előrejelzése szerint kedd délután nyugat felől az ország keleti része felett is megnövekszik átmenetileg a felhőzet, és ott is számítani kell esőre, záporra, egy-egy zivatar is lehet. A Dunántúlon ugyanakkor felszakadozik a felhőzet, de a képződő gomolyfelhőkből zápor, zivatar előfordulhat.

Éjjel a zárt felhőzet a keleti tájakat is elhagyja, de az éjszaka második felétől ismét egyre több lesz a felhő, reggelre erősen felhős vagy borult időre van kilátás, helyenként fordulhat elő zápor, esetleg zivatar. Soron kívül Vonatbaleset történt Soroksáron, kisiklott egy tehervonat

Szerdán délelőttől nyugat, délnyugat felől felszakadozik, csökken a felhőzet, egyre többfelé süt ki a nap. Elszórtan zápor, néhol zivatar kialakulhat, majd estefelé a legtöbb helyen megszűnik a csapadék.

A déli, délnyugati szél kedden a délkeleti tájakon még gyakran megerősödik, éjszakától már ott is csak élénk lehet a légmozgás. Zivatar környékén ugyanakkor erős vagy viharos széllökés lehet.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 11, 16 fok között alakul, de az északi völgyekben hidegebb lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 18, 24 fok között alakul, az Északi-középhegységben lesz a hűvösebb.

Több mint 10 millió telefont fertőzött meg egy vírusos alkalmazás

Ez a kártevő hatékonyan rejtőzik el a vírusirtók elől, és képes fájlokat futtatni, appokat telepíteni, linkeket megnyitni, sőt fizetős szolgáltatásokra is előfizethet a nevünkben.

Vonatbaleset történt Soroksáron, kisiklott egy tehervonat

Egy tehervonat több kocsija is kisiklott a soroksári állomásnál, aminek már a pontos okai is ismertek.

Váratlanul máris visszavonult Zidane fia

Enzo Zidane végül messze nem futott be akkora karriert, mint a legendás édesapja, így inkább úgy döntött, még a 30-as évei előtt visszavonul.