Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,31 Ft
Euró
394,36 Ft
Font
473,64 Ft
Bitcoin
63,605 $

Ázsia Expressz: dráma, egyszerre két páros is feladhatja a játékot?

Nem alakulnak biztatóan az események az egyik páros számára, akiknek lehetséges, ezzel idő előtt érhet véget az Ázsia Expressz, míg L.L. Junior és Dárdai Blanka nagyon csúnyán összekapnak.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Minden évad izgalmas, drámai és fordulatos volt az Ázsia Expresszben, és ez az ideire is igaz, aminek Stohl András és Tilla az egyik főszereplője. A két sztárműsorvezető nagyon erős duót alkotnak, és legutóbb különösen nagyot mentek.

Krausz Gábor viszont egyre többször akad ki, viszont még mindig nem lett ebből elege Mikes Annának, aki több mint türelmes. Szuperák Barbie és Jolly viszont összekaptak, majd azzal a lendülettel ki is békültek, már nem először a műsor folyamán. Soron kívül Október elején jelentős változás a Győr és Veszprém közötti vasútvonalon, pótlóbuszok járnak majd

L.L. Junior és Dárdai Blanka között azonban olyan feszültség húzódik, ami lehetséges, hogy a versenyükbe kerülhet. Mélypontra került a kapcsolatuk az éjszaka kellős közepén, így még az sem zárható ki, hogy feladják.

A másik oldalon pedig Zsigmond Angi került drámai helyzetbe, aki olyan rosszul lett, hogy infúziós kezelésre szorult. Nem tudni, mi lesz vele, már csak emiatt is érdemes lesz figyelni az esti adásrészt a TV2-n.

Magyar Péter reagált Gyurcsány Ferencnek, miután lestricizte

Magyar Péter úgy döntött, nem hagyja szó nélkül Gyurcsány Ferenc stricis mondatát, ami már nála is sok(k) volt.