Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,31 Ft
Euró
394,36 Ft
Font
473,64 Ft
Bitcoin
63,605 $

Ázsia Expressz: egészen elképesztő, amit Stohl András és Tilla csinál

Minden dicséretet megérdemel az Ázsia Expressz legtapasztaltabb párosa, akik egyúttal a legkedveltebbek is.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Stohl András élete legnagyobb kihívására mondott igent az Ázsia Expresszel. A lassan 58. születésnapjára készülő színész legalább 10 évet letagadhatna a korából, és noha folyamatosan elfoglalt, nagyon fitt.

Komoly, amit letesz az asztalra az Ázsia Expresszben, sokan drukkolnak neki, akárcsak Tillának, aki nemrég súlyos vallomást tett arról az időszakáról, amikor még alkoholistaként élte az életét. Tilla decemberben lesz 53 éves, így kettejük párosa, messze a legidősebb a mezőnyben. Soron kívül Október elején jelentős változás a Győr és Veszprém közötti vasútvonalon, pótlóbuszok járnak majd

Ennek ellenére hihetetlenül nagyokat mennek, és legutóbb magasra tették a lécet. Hiába a tűző n a nap, a forróság, a sok emelkedő, parádés teljesítményt nyújtottak, és megérdemelten végeztek az élen az extra játékban.

Volt egy necces pillanat is a végén, amit azonban Krausz Gáborék nem tudtak kihasználni. Nem is lett volna fair, ha ezt most nem Andrásék nyerik, annyira kiemelkedőek voltak, és továbbra is a nézők kedvencei.