Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,27 Ft
Euró
394,77 Ft
Font
474,04 Ft
Bitcoin
63,938 $

Schobert Norbi fiából akár nagy énekes is válhat

A Megasztár lehet az a pont, ami Schobert Norbit elindíthatja azon az úton, melynek ideje alatt nagy énekessé válhat.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi debütált a Megasztárban, és nagyon váratlan volt, amit nyújtott, mert nem sokan tudhatták, hogy ilyen énekhangja van. Függetlenül attól is, hogy Rúzsa Magdi nemet mondott, továbbjutott, viszont a következő körben már magasabb lesz a léc számára.

Norbi a Mokka kérdésére elárulta, ha nagyon izgul, képes egyszerre több liter vizet is meginni, hogy ne száradjon ki. Felkészülni pedig úgy próbált a Megasztárra, hogy igyekezett közönség előtt énekelni a család, a barátok és az édesanyja segítségével a táborok alatt. „Hogy szokjam a tömeget, le tudjam győzni az adott ingert”. Soron kívül Mobiltelefonok iskolai betiltása: kevesen hiszik, hogy ez megoldja a problémákat

Elismeri, sokkal mélyebb hangok kezdte el a dalt, és hallotta is, hogy ez igencsak elment, viszont onnan már nem léphetett ki. „Tényleg nem gondoltam volna, hogy ott ilyen inger lesz, ott állni, ott állsz a zsűri előtt, akik hatalmas szakmai tudással figyelnek téged.”

Számára az is nehéz volt, hogy a többi versenyzővel ellentétben ismert emberként állt ki a színpadra. „Minden embernek már volt rólam egy adott, maga által kreált véleménye.” – fogalmazott Norbi, aki az éneklésben is tehetséges, és mivel még mindig csak 19 éves, semmiről nem maradt le, akárki lehet belőle.