Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,30 Ft
Euró
394,32 Ft
Font
472,96 Ft
Bitcoin
63,617 $

Schobert Norbi fia katonai egyenruhában adott interjút, büszkén viseli a vezetéknevét

Schobert Norbi már tartalékos katonának is mondhatja magát, kész mindent megtenni hazája biztonsága érdekében.

...svg content...Fotó: TV2
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Schobert Norbi fia ismét középpontba került, legutóbb a Megasztárban láthattuk, ahol ugyan továbbjutott, Rúzsa Magdi és Papp Szabi nemet mondott neki. Marics Peti hozta meg a végső döntést, és adott még egy lehetőséget a 19 éves fiúnak.

Norbi, aki már tartalékos katona, büszkén segített a honfitársainak, de emiatt is kapott pár támadást. Rubint Réka megvédte a fiát, és rendesen kiosztotta ezeket az embereket, akik közül sokan otthon ültek, míg Norbi például homokzsákokat pakolt órákon át. Soron kívül Mobiltelefonok iskolai betiltása: kevesen hiszik, hogy ez megoldja a problémákat

Schobert Norbi nagyobbik fia a Mokka vendége volt, ezúttal katonai egyenruhában, amit nagyon szeret, büszkén viseli azt. Ami pedig a vezetéknevét illeti, azt néha átoknak, máskor pedig áldásnak tartja. „Szerintem a kettő között van, néha átok is tud lenni, valamikor nagyon jó is.”

Elismeri, nem teljesen saját erejéből tart ott, ahol most, mivel nagyon nagy támogatást kapnak a szüleiktől. Ugyanakkor hangsúlyozta, ott van előtte az élet, és olyasvalamit szeretne elérni, ami kizárólag az ő érdeme. „Hogy ezt magam értem el.” – jegyezte meg. „Ez nagyon hosszú idő lesz, mire ezt el tudom érni magamtól, de van még rá szerintem időm.”

Rövidesen bevethető lesz a Magyar Honvédség első KC-390 Millennium szállítógépe

Szeptember elején érkezett meg a csodagép, alig pár hónap múlva pedig már szolgálatba is állhat.

A DK leszögezte, kizárt, hogy megszavazzák Vitézy Dávidot főpolgármester-helyettesnek

Csípős reakció érkezett a DK-tól, miután felmerült, hogy Karácsony Gergely támogatná, ha korábbi riválisa lenne a főpolgármester-helyettes.

Mobiltelefonok iskolai betiltása: kevesen hiszik, hogy ez megoldja a problémákat

Egy felmérés szerint a szűk többség támogatja a mobiltelefonok iskolai használatának a szabályozását, de nem sokan gondolják azt, hogy ez megoldást jelent a problémákra.