Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,30 Ft
Euró
394,32 Ft
Font
472,96 Ft
Bitcoin
63,617 $

Szuperák Barbie Jollynak az Ázsia Expresszben: „Lejáratod saját magadat!”

Sokat nem kellett várnunk arra, hogy Szuperák Barbie és párja, Jolly ismét egymásnak feszüljenek az Ázsia Expresszben.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Nem lehet kérdés, hogy Szuperák Barbie és Jolly az Ázsia Expressz mezőnyének egyik legerősebb párosa. Abszolúte esélyesek, óriási erővel haladnak előre, de egyúttal talán köztük van a legtöbb vita is jelenleg.

Ez pedig akár nagyon sokba is kerülhet nekik, és miután mindketten hevesen reagálnak, komoly viták alakulnak ki közöttük. Jolly nem egyszer tette szóvá, hogy Barbie mindig másokat, általában őt hibáztatja, függetlenül attól, hogy nem ő követte el az adott hibát. Soron kívül Mobiltelefonok iskolai betiltása: kevesen hiszik, hogy ez megoldja a problémákat

Most sem volt ez másképp, és egy igen kemény feladat alatt feszültek egymásnak. A hangos szavak sem maradtak el, mindketten beolvastak a másiknak, és Jollynak már kezdett igencsak elege lenni ebből az egészből.

Miközben Krausz Gábor sokadszorra kiborult, Barbie odaszólt Jollynak, és azt mondta, neki, saját magát járatja le ezzel az egésszel. Jolly kiakadt azon, hogy Barbie szerint nem bírja és mindig megáll. „Ez nagyon gáz, lejáratod saját magadat. Nem értem, miért érdemlem meg, hogy így üvöltözzél velem.”

Rövidesen bevethető lesz a Magyar Honvédség első KC-390 Millennium szállítógépe

Szeptember elején érkezett meg a csodagép, alig pár hónap múlva pedig már szolgálatba is állhat.

A DK leszögezte, kizárt, hogy megszavazzák Vitézy Dávidot főpolgármester-helyettesnek

Csípős reakció érkezett a DK-tól, miután felmerült, hogy Karácsony Gergely támogatná, ha korábbi riválisa lenne a főpolgármester-helyettes.

Mobiltelefonok iskolai betiltása: kevesen hiszik, hogy ez megoldja a problémákat

Egy felmérés szerint a szűk többség támogatja a mobiltelefonok iskolai használatának a szabályozását, de nem sokan gondolják azt, hogy ez megoldást jelent a problémákra.