Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,30 Ft
Euró
394,32 Ft
Font
472,96 Ft
Bitcoin
63,617 $

Geszler Dorottya csodálatos formában várja a telet

Geszler Dorottya nem panaszkodhat a formájára, és úgy tűnik, hogy továbbra is komolyan veszi az egészséges életmódot.

...svg content...Fotó: Instagram/Geszler Dorottya
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Jó látni azt, hogy sokan vannak, akik nem engedik el az egészséges életmódot, kellően kitartóak, és nemcsak a nyárra gyúrnak. Egyesek ilyenkor teljesen elengedik az edzéseket, és legközelebb nyár előtt térnek vissza.

A legegészségesebb, ha folyamatosak az edzések, amiket végzünk, mert ez adja meg az igazi stabilitást. Szerencsére számos jó példával szolgálhatunk, Geszler Dorottya is közéjük tartozik, akin csak nehezen fog az idő. Soron kívül Mobiltelefonok iskolai betiltása: kevesen hiszik, hogy ez megoldja a problémákat

Az ismert műsorvezető, akit egykor percenként állítottak meg odakint egy autogramért, ma már nyugodtabb életet élhet. Ennek számos előnye van, de egyvalami nem változott, mégpedig az, hogy jó formában tartja magát.

Mint azt láthatjuk, a tél közeledtével is megvan az a forma, amire büszke lehet. Jó adottságokkal rendelkezik, és egyúttal rendkívül motiváló tud lenni, ha valaki így néz ki, mint Dorottya, hazánk egyik kedvenc sztárja.

Rövidesen bevethető lesz a Magyar Honvédség első KC-390 Millennium szállítógépe

Szeptember elején érkezett meg a csodagép, alig pár hónap múlva pedig már szolgálatba is állhat.

Jelentősen megdrágult a kígyóuborka

Tíz nap alatt 100 százalékkal drágult a kígyóuborka a lengyel nagybani piacokon, amelynek hátterében egyebek mellett a hatalmas kínálati hiány áll.