Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,83 Ft
Euró
394,58 Ft
Font
472,40 Ft
Bitcoin
63,494 $

Ezen a héten debütál a Xiaomi Redmi Note 14 Pro széria

Az új sorozat a héten kerül bemutatásra és nem is egy újdonsággal érkezik majd.

...svg content...Fotó: Xiaomi
Mobil
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Xiaomi hivatalosan is bejelentette, hogy a Xiaomi Redmi Note 14 Pro széria ezen a héten kerül bemutatásra. Az új készülékek szeptember 26-án debütálnak, a gyártó közlése szerint továbbfejlesztett funkciókkal.

Úgy tudni, hogy a Redmi Note 14 Pro és a Redmi Note 14 Pro+ kissé eltérő dizájnnal érkezik a megszokottól: a Pro színes kameraszigetet, a Plus pedig hátlapi üveget kapott. Soron kívül Gyurcsány Ferenc csípősen reagált Magyar Péter bejelentésére, miszerint nem ül be a Fővárosi Közgyűlésbe

A Redmi Note 14 Pro sorozat IP68 és IP69K tanúsítvánnyal is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a készülékek bírják a gyűrődést akkor is ha vízbe kerülnek, ha porosak lesznek, illetve a rendkívül magas hőmérsékletnek is képesek ellenállni.

A Xiaomi márka hivatalos Weibo oldala is megerősítette, hogy a telefonok Gorilla Glass Victus 2 üveggel lesznek ellátva. A gyártó azonban azt nem árulta el, amire mindenki kíváncsi, így pár napot várnunk kell arra, hogy kiderüljenek a kulcsfontosságú részletek, mint például a chipset, az akkumulátor kapacitása és a kamerák felbontása és funkciói.

Három hónap alatt negyedmilliárd forintot kapott a Tisza Párt

Az átláthatóság érdekében hozták nyilvánosságra a pontos adatokat.