Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,10 Ft
Euró
393,37 Ft
Font
469,13 Ft
Bitcoin
63,212 $

Sztárban Sztár All Stars: Zámbó Krisztián tudta, ezzel most labdába sem rúghat

Zámbó Krisztián egy rendkívül nehézkes és rossz felkészülésen van túl, már az élő adás elején érezte, esélye sincs a többiek ellen.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Zámbó Krisztián már nincs versenyben, kiesett szombaton a Sztárban Sztár All Stars évadából. Tolvai Reni ugyancsak búcsúzott, ami miatt sokan kiakadtak, mert jobbnak látták többek között Tóth Gabinál is, aki utolsóként ment tovább, majd ígéretet tett.

Krisztián Szandit utánozta, ám nem ment neki, még a szöveg egy részét is olvasnia kellett, amivel csak maga alatt vágta a fát. Most egy hosszabb posztban mondta el, milyen nehézségeket élt át az elmúlt napokban. Soron kívül A királyi család biztonsági főnöke már Diana hercegnő halála előtt szólt

„Ennyit tudtam kihozni ebből a szerepből. Már az élő adás elején éreztem, hogy labdába sem rúghatok a többiekkel szemben ezzel a produkcióval. Nehéz és kaotikus állapotokat éltem meg a hét elején, amikor elkezdtem gyakorolni, de bíztam abban, hogy működni fog, aztán egyre jobban elvesztem és elveszítettem a humorérzékemet, ezzel együtt az önbizalmam.” – írta a posztjában.

Végül úgy volt vele, hogy nem adja fel, folytatta a küzdelmet, még akkor, ha továbbra sem ment neki. Azok, akik azt gondolják, nem készült eleget, tévednek, egyszerűen csak messze nem jött ki számára a lépés, a próbák alatt sem.

„De úgy voltam vele, nem adom fel! Ez a feladatom, ezt kaptam, hát gyerünk! Lesz ami lesz! Ez a műsor erről szól, szerencsére az előző adásokban, évadban, meg tudtam mutatni azt is, hogy tudok komoly énekesként is színpadra állni.”

„Azt kell mondjam, óriási erőfeszítéseket és gyakorlást fektettem ebbe a karakterbe, nem mellesleg nagyon tisztelem Szandi művésznőt és jó barátok vagyunk! Nagyon köszönöm, hogy szerepelhettem ebben a show műsorban. Lehet, most túl reagálom a dolgokat, de még frissek az élmények!”

„Alig várom, hogy elkészüljön az új dalom, amivel sok mindenkit szeretnék meglepni és persze végre jöhetnek a fellépések, mivel a műsor kedvéért nem volt időm vállalni! Sziasztok Isten áldása mindenkire!”

Már a szomszédban is felfedezték a sötét anyagot, a Mars pályaingadozásaihoz is köze lehet

Egyre több dolog derül ki a rejtélyes sötét anyagról, ami mindenhol jelen lehet az univerzumban.