Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,08 Ft
Euró
394,49 Ft
Font
471,87 Ft
Bitcoin
63,694 $

Schobert Lara a Sztárbox után: már nem csak Schobert Norbi lányaként emlegetnek

Úgy érzi, amióta ez a meccs megtörtént, az emberek őt magát is elkezdték meglátni, nem csak azt, hogy ő a fitneszguru lánya.

...svg content...Fotó: RTL/SajtóKlub
Cool
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Schobert Lara Sztárboxos győzelme mondhatni megérdemelt volt, hiszen a fiatal lány rengeteget készült, családja is mindenben támogatta. Pap Dorcinak esélye sem volt, pedig szintén fiatal, fitt és ugyancsak rengeteget edzett. Lara viszont még a harmadik menetben sem lihegett, mintha csak akkor lépett volna ringbe, ami több mint beszédes volt. Édesapja, Schobert Norbi pedig azon a véleményen van, hogy lánya szinte végig kergette Pap Dorcit a ringben.

Nagyon büszke gyermeke teljesítményére, mint ahogyan felesége és gyermekei anyja, Rubint Réka is. De ez Schobert Norbi Jr.-ról is elmondható, akinek tavaly még a testvére szurkolt. „Eszméletlenül büszke vagyok rád! Csak így tovább” – üzente a fiatalabb Norbi. A fiatal lány nemrégiben interjút adott a Blikknek, ennek során elárulta, tavaly magával ragadta őt a boksz atmoszférája, s beleszeretett ebbe a sportba. Soron kívül Vezetőszáron kísérték be a tárgyalóterembe a kommandósok a kiskunfélegyházi katolikus papot, aki gyermekeket molesztálhatott

Testvére meccsén eldöntötte, hogy ő is kiáll majd, a sportokat illetően pedig úgy érzi, van benne tehetsége, a kitartása és az önbizalma viszont korábban nem volt a legjobb. „Az utóbbi időben rengeteg minden történt a magánéletemben, ami megviselt, és abbahagyhattam volna a bokszot is, de azt mondtam, hogy ha belepusztulok, ezt most akkor is végigcsinálom” – jelentette ki. Elmondása szerint rengeteg munkája van a felkészülésben, de semmit sem bán, örül neki, hogy nem adta fel.

„Magánéletem egyáltalán nincs, de nem bánom, ez most egy megfeszülős időszak, jelenleg csak a boksz létezik számomra, az edzéseim, a munka és a regenerálódás mellett. Az a gondolat hajt, hogy most vagyok fiatal, most tudom megalapozni a jövőmet. Később hálás leszek magamnak, hogy erre, és nem a szórakozásra fókuszáltam” – vallotta be Schobert Lara, aki edzősködik, vannak fellépései, közben pedig már tervezi a jövőt.

Mint mondta, ha megnyeri a döntőt, szeretne részt venni a Hell Boxing Kingsen is, utána pedig biztosan megjutalmazza magát egy utazással. „A Papp Dorcival vívott meccsem életem legjobb pillanata volt, visszaigazolást kaptam az élettől, hogy jó úton haladok. Azt érzem, hogy amióta ez a meccs megtörtént, az emberek elkezdtek látni engem is, és nem csak Schobert Norbi lányaként emlegetnek” – fogalmazott a fiatal lány.

Három hónap alatt negyedmilliárd forintot kapott a Tisza Párt

Az átláthatóság érdekében hozták nyilvánosságra a pontos adatokat.