Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
62,885 $

Tóth Andi 40 milliós slágerével próbálkoztak páran az X-Faktorban

Tóth Andi erős túlzással sem saját magát hallotta vissza, amikor páran úgy döntöttek, hogy a „Néztek” című slágert éneklik el az X-Faktor válogatóján.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Anno döbbenetesen nagyot ment Tóth Andi a „Néztek” című dalával, ami még őt is meglepte. Semmi előjele nem volt annak, hogy a dalnak ekkora sikere lesz, ami szépen termelhetett a YouTube-on keresztül.

A valaha volt egyik legnézettebb magyar dal, ami ugyan csak 3 évvel ezelőtt jelent meg, már 40 milliós nézettség felett jár. Ez is csak azt mutatja, hogy óriási a potenciál Andiban, aki azonban egy ideje nem koncertezik. Soron kívül 19 éves fiatal lány halt meg egy olasz klubban kitört lövöldözésben

Őrületes slágert írt, és ezt a 40 milliós nézettsége számára is nehéz lesz felülmúlni, bár nem lehetetlen. Ezek után nem okozhatott nagy meglepetést, hogy egyesek az X-Faktorban a Néztek című dalt próbálták előadni, ugyanakkor egyikőjük sem tudta még csak megközelíteni sem Andi hangját és tehetségét.

Harmadszorra is vitára hívta Magyar Pétert a kormány

A miniszterelnök politikai igazgatója harmadszor kezdeményez nyilvános eszmecserét a Tisza Párt vezetőjével.

A tervek szerint jövő héttől normalizálódhat a közlekedés Budapesten

A Duna apadásával párhuzamosan több fővárosi közlekedési vonal is visszaáll eredeti üzemrendjére a következő héten.

A fiatalok döntő többsége több forrásból teremti elő a megélhetési költségeit

Egy kutatás szerint a felsőoktatásban tanuló diákok több mint négyötöde dolgozik. A fővárosban a leggyakoribb az egyetem melletti rendszeres munkavégzés.