Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,018 $

X-Faktor: „Tóth Andi mindenben jó, mindenben tökéletes”

Igazi hódoló érkezett Tóth Andihoz az X-Faktorban, aki külön süteménnyel készült számára, ami máris plusz pont.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Andi sejthette, hogy lesznek hódolói az X-Faktorban, de azt talán nem, hogy ajándékokat is kap majd. Akadt olyan is, aki saját maga készített valamit, míg legutóbb például édességet adtak át neki, szív formában.

Az énekesnőt nehéz meglepni, ám az X-Faktor ideje alatt nem egyszer sikerült. Sőt, többször zavarba hozták, mert egyes helyzetekkel valóban nehéz mit kezdeni, főleg a kamerák, a nézők előtt, akik várják a reakciót. Soron kívül Videón Mbappé újabb gólja és gólpassza, simán nyert a Real Madrid

A fiatal srác szakított a barátnőjével, amin gyorsan túltette magát, mert már Andihoz ment udvarolni. Szerinte az énekesnő mindenben jó, mindenben tökéletes, bár egy kicsit tart tőle, amiről őszintén beszélt.

Megadta a módját, nagyon lelkes volt, viszont Andiról tudni kell, hogy rendkívül válogatós, ritkán van kapcsolatban, és valahogyan a saját korosztályával nincs szerencséje. Talán egy 10-15 évvel idősebb férfi már más lenne.

Tömeges lövöldözés történt az USA-ban, többen meghaltak

Tucatnyi a sérült, és halottak is vannak, akik egy alabamai tömeges lövöldözésben vesztették életüket az Egyesült Államokban.

Újabb árvízi ellenőrzéseket hajtott végre Orbán Viktor, fontos információkat kapott

A dunai árhullám tetőzése által érintett Kisapostag volt a miniszterelnök munkájának következő állomása vasárnap – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke. Orbán Viktor Varga Gáborral, a térség országgyűlési képviselőjével és Nagy Attila polgármesterrel együtt a kisapostagi Panoráma utcában kiépített ideiglenes védművet ellenőrizte. Soron kívül Videón Mbappé újabb gólja és gólpassza, simán nyert a […]

Videó az M1-esen történt megdöbbentő és érthetetlen kamionbalesetről

Az M1-es autópályán történt a súlyos incidens, ami szerencsére nem járt súlyos sérüléssel, viszont ilyet csak ritkán látni.