Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,018 $

Újabb árvízi ellenőrzéseket hajtott végre Orbán Viktor, fontos információkat kapott

Orbán Viktor továbbra is járja a területeket az árvíz miatt.

...svg content...Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b3) az árvízvédelmi munkát ellenőrzi Kisapostagon 2024. szeptember 22-én. Mellette Varga Gábor, a térség fideszes országgyűlési képviselője (j2) és Nagy Attila polgármester (j4). MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A dunai árhullám tetőzése által érintett Kisapostag volt a miniszterelnök munkájának következő állomása vasárnap – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

Orbán Viktor Varga Gáborral, a térség országgyűlési képviselőjével és Nagy Attila polgármesterrel együtt a kisapostagi Panoráma utcában kiépített ideiglenes védművet ellenőrizte. Soron kívül Videón Mbappé újabb gólja és gólpassza, simán nyert a Real Madrid

A vízügyesek azt jelentették a miniszterelnöknek, hogy a településen két zsáknyi szélességű, négy zsák magas nyomvonal épült ki 500 méter hosszan, ami 50 ház 150 lakóját védi.

A védmű kiépítésében helyi és a szomszédos települések: Mezőfalva és Baracs önkéntesei vettek részt a vízügyi szakemberek műszaki koordinálása mellett. A védművek jól bírják a terhelést, és a védekezésben dolgozók is kiválóan teljesítenek a Duna térségbeli tetőzése idején – hangzott el a jelentésben.

MTI

Tömeges lövöldözés történt az USA-ban, többen meghaltak

Tucatnyi a sérült, és halottak is vannak, akik egy alabamai tömeges lövöldözésben vesztették életüket az Egyesült Államokban.