Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
62,975 $

Sztárban Sztár All Stars: Tóth Gabi be akarja bizonyítani, hogy a műsorban a helye

Tóth Gabi szombati produkciója nem úgy sikerült, mint azt sokan várták volna, melynek kapcsán elárult pár dolgot.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi nagyon közel volt ahhoz, hogy már a TOP-12-ben kiessen, noha azelőtt egyenes ágon jutott tovább. A szombati produkciója nem aratott osztatlan sikert, és jelenleg is rengeteg támadást kap a közösségi médián keresztül.

Liptai Claudia megpróbálta megvédeni, és szerinte Gabi egy különleges énekesnő. Lékai-Kiss Ramóna hasonlóan tett, és azt mondta, Tóth Gabi a szakma kincse, aki igenis egy szerethető nő. Ezzel nem mindenki ért egyet, és mivel Gabi személyisége rendkívül megosztó, mindezt el kell fogadnia. Soron kívül Videón Mbappé újabb gólja és gólpassza, simán nyert a Real Madrid

„Sziasztok! Először is szeretném megköszönni, hogy szavaztatok rám és így továbbra is versenyezhetek. Nem volt könnyű dolgom… Loreen egy fantasztikus énekesnő, viszont nincs túl sok levehető karakter a hangjában, amihez igazítani tudtam volna a sajátomat… mozdulatokat, mimikákat, érzéseket igyekeztem emiatt a legjobban leszedni, mert az énekhangjában nem igazán vannak karakteres hangszínek!” írta az Instagram oldalán.

Tóth Gabi nagyon büszke

Gabi technikai problémákról beszélt, ami megzavarta, és talán amiatt sem sikerült úgy az előadása, mint ahogyan azt elgondolta. Ettől függetlenül nagyon büszke rá, miután élesben kellett megoldania mindezt.

„Gyönyörű és erős hangja van… sok olyan dologgal kellett megbirkóznom technikailag is, amivel a színpadon szembesültem, szóval nagyon gyorsan kellett megoldanom a majdnem megoldhatatlant… mivel fejmikrofonban énekeltem, nem számoltam azzal, hogy az jobban bevesz minden külső zajt és hangot, így a színpadon a fülemben a saját énekhangomon kívül csak az embereket és a tapsot hallottam, a zenei alapot mondhatni semennyire…”

„Ebből is tanulok, mert amikor beállítjuk a mikrofont a próbán, akkor üres a stúdió és csend van.. én ahhoz a csendhez igazítottam a fülembe a zenét és mindent… aztán amikor élesbe kiálltam, akkor annyira kevés zenét kértem a próbákon a fülembe, hogy semmit nem hallottam! Tehát én nagyon büszke vagyok erre a produkcióra, mert azt gondolom, hogy minden énekes rémálma egy élő műsorban egy ilyen szituáció és így is sikerült elénekelnem ezt a nagyon nehéz egyveleget!”

„Tanultam ebből is és hálás vagyok annak a sok évnek, amit színpadon töltöttem, mert lett egy olyan rutinom, hogy pánik helyett egy ilyen helyzetet a lehető legnagyobb “pókerarccal” csináljam végig, amiből a kedves nézők max annyit vehettek észre, hogy a “saját hangomon énekelek” Hálás vagyok, nem csüggedek és készülök ezerrel a következő adásra, hogy bebizonyítsam nektek is, itt a helyem. Ölellek benneteket.”

Tömeges lövöldözés történt az USA-ban, többen meghaltak

Tucatnyi a sérült, és halottak is vannak, akik egy alabamai tömeges lövöldözésben vesztették életüket az Egyesült Államokban.

XII. kerület: visszavonták a parkoló közbeszerzését

Az MKKP kiemelte: olyan nyilvánvaló volt, hogy nem állnak fenn a verseny kizárásának feltételei, hogy az önkormányzat végül meg sem várta a hatósági vizsgálat végét, és önként visszahívta a kiírást.