Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,023 $

Lékai-Kiss Ramóna szerint Tóth Gabi a szakma kincse, és szerethető

Lékai-Kiss Ramóna láthatóan nagyon szereti Tóth Gabit, és reméli, hogy továbbra is versenyben lehet a Sztárban Sztár All Starsban.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Sokan zsörtölődnek most Tóth Gabi továbbjutása miatt, ugyanis szerintük Tolvai Reninek kellett volna továbbjutnia szombaton. Reni csalódottnak tűnt, volt még benne energia, tűz, és nagyon várta a következő hétvégét, de hiába.

Gabi sem értékelte tökéletesre a produkcióját, és szerinte kaphatott volna kevesebb pontot is, szóval elégedett. Amilyen simán ment tovább az első két körben, ez most annyira volt necces. Lékai-Kiss Ramóna magasan értékeli Gabi személyiségét és tehetségét, akárcsak Lipta Claudia, aki szerint keveseknek van ilyen hangja. Soron kívül Videón Mbappé újabb gólja és gólpassza, simán nyert a Real Madrid

„Olyan jó, hogy itt vagy Gabi, és olyan jó, hogy október 26-tól a Dancing with the Starsban leszel velünk. Téged is zrikálnak sokan. Nem értek egyet most Claudiával abban, hogy szerintem a kommenteket, ezt az áradatot mindenki úgy dolgozza fel, ahogyan szeretné. Ha poszttal, akkor húsz poszttal, ha csak eggyel, akkor eggyel, ha némán, akkor némán. Ezt mindenkinek magának kell feldolgoznia, sajnos van mit feldolgozni.” – mondta Lékai-Kiss Ramóna.

„De azért is örülök, hogy itt vagy, mert én ilyen közelségből a te munkásságodat még soha életemben nem láthattam. Te egy kincs vagy ennek a szakmának, ennek a szegmensnek, és annyira menő. Valahogy úgy működöm, mert szociálisan érzékeny vagyok, pontosan az a néző vagyok, amikor Pál Dénesnek azt mondom, hogy ne haragudj, ‘a Desh az bumm-bumm-bumm, meg bumm-bumm’, és akkor 20 szavazat pluszba.”

„Én pont úgy működöm, amikor én azt érzem, hogy téged bántanak, ne bántsátok már ezt a Gabit, mert én szeretem. Nemcsak emberként szeretlek. Te egy szerethető csaj vagy, tehetséges vagy, itt vagy, megmutattad magad.

Orbán Viktor határozott választ adott a Magyar Péter-vitára

A magyar miniszterelnök határozott választ adott arra a kérdésre, hogy fog-e vitázni Magyar Péterrel, a Tisza Párt vezetőjével.

Lékai-Kiss Ramóna szerint Tóth Gabi a szakma kincse, és szerethető

Lékai-Kiss Ramóna láthatóan nagyon szereti Tóth Gabit, és reméli, hogy továbbra is versenyben lehet a Sztárban Sztár All Starsban.

Váratlan bejelentést tett Orbán Viktor vasárnap reggel az árvízről

Orbán Viktor többek között egy meglepő bejelentést is tett vasárnap reggel a rendkívüli sajtótájékoztatóján az árvízhelyzet kapcsán, miután a vártnál sokkal hamarabb hagyhatjuk magunk mögött az árvizet.