Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,023 $

Sztárban Sztár All Stars: nagyon nagy fájdalmakkal ülte végig a műsort Liptai Claudia

Nem sokan lettek volna arra képesek, mint Liptai Claudia, aki nemrég még kórházban volt, viszont továbbra is komoly fájdalmai vannak.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Akár valós esélye lehetett volna anak, hogy valaki másnak kell majd Liptai Claudia helyén ülnie szombaton a zsűriben a Sztárban Sztár All Starsban. Szerencséjére ezen a vasárnapon már nem lesz forgatás, mert visszatér a Megasztár, így lesz ideje pihenni.

A Szabó Zsófinak adott interjújában beszélt arról, hogy nagy fájdalmai vannak, sok gyógyszert szed, bár azt tagadta, hogy veszélyben volt a szereplése, mert biztos volt abban, hogy valahogyan megoldja ezt az egészet. Soron kívül Videón Mbappé újabb gólja és gólpassza, simán nyert a Real Madrid

„Nagyon sok gyógyszer van most is bennem, meg ez nagyon fáj, és ez hosszan fog még.” Hozzátette, az a lényeg, hogy ott van, gyógyul, és sokat segített neki az emberek szeretete, rengeteg pozitív üzenetet kapott. „Nagyon sok jókívánságot kaptam.”

Gubik Petra produkcióját külön kiemelte, és hangsúlyozta, az énekesnő nem játssza meg magát, ő valóban mindig meglepődik, ha nyer. Ettől függetlenül nemcsak őt tartja kiemelkedőnek, egy rendkívül kemény versenyre számít a folytatásban.

Azokkal a zsűrikkel viszont nem tud egyetérteni, akik mézesen és mázasan felvezetik a szövegüket, majd adnak egy alacsony pontszámot. „Azt mondom, amit látok.” – tette egyértelművé, és ebből nem enged, továbbra is így szeretne zsűrizni.

Orbán Viktor határozott választ adott a Magyar Péter-vitára

A magyar miniszterelnök határozott választ adott arra a kérdésre, hogy fog-e vitázni Magyar Péterrel, a Tisza Párt vezetőjével.