Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,334 $

Sztárban Sztár All Stars: Oláh Gergő lenyűgöző volt Varga Miklósként

Oláh Gergőnek most Varga Miklóst kellett énekelnie, egy igazi legendás dal formájában.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Oláh Gergő is egyértelműen az esélyes énekesek között van a Sztárban Sztár All Starsban, amivel sorra magasabbra kell tennie a lécet, saját magának is. Egy héttel ezelőtt lenyűgözte a közönséget, a zsűrit, ám most egészen más karakterként tért vissza.

Varga Miklós bőrébe bújhatott, és a valaha volt egyik legszebb magyar dalt adta elő. Sokakat megsiratott már ez a dal, melyben minden benne van, amire szükség van, egyszerűen tökéletes. Soron kívül Szoboszlai Dominik ismét hazai pályán játszhat, élőben adja a tv

Varga Miklós személyesen is üzent Gergőnek, és arra kérte, adja elő úgy a dalt, hogy arra mindenki büszke lehessen. Az üzenet igencsak felpörgette az énekest, aki sokat készült az előadásra, nemcsak hangban.

A zsűrit is meggyőzte Gergő, nemcsak a közönséget, noha ez is megugorhatatlan kategória volt. A versenyzőnek azonban mégis sikerült, egyértelműen az elmúlt két hét egyik legjobb előadása volt. Ramóna 10, Stohl 10, Claudia 10, és Hajós sem adott kevesebbet 10 pontnál, így jött is a 40 pont.