Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,334 $

Sztárban Sztár All Stars: Zámbó Krisztián Szandit utánozta, közben egyszer a dalszöveget olvasta (videó)

Zámbó Krisztián Szandit utánozta a Sztárban Sztár All Starsban.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Zámbó Krisztián a szombati élő adás előtt azt nyilatkozta, megérdemelten jutott be a TOP-12-be. Büszke rá, viszont az előző adás után egy ideig nem tudhatta, kit fog utánozni legközelebb, és nővé kell változnia a Sztárban Sztár All Starsban.

Szandit kapta Krisztián, akit nagyon jól ismert a szakmából, egy igazi legenda. Az énekesnő már tinikorában sztárrá vált, és jelenleg is élete formájában van, sokan irigykednek rá, többek között a kockás hasára is. Soron kívül Szoboszlai Dominik ismét hazai pályán játszhat, élőben adja a tv

Krisztián, aki a közönség egyik kedvence hozta a tőle megszokott vidám előadást, de hangban a legkisebb köze sem volt Szandihoz. Végig Krisztiánt lehetett hallani, bár tegyük hozzá, kicsit sem volt könnyű dolga.

A hangot nemigazán tudták értékelni, azt pedig pláne, hogy az egyik részt papírról olvasta, amit Stohl András külön kiemelt negatívumként. Krisztián nem akart magyarázkodni, de élete kihívása volt ez, amire rengeteget készült, és ugyan többször jelezte a szerkesztőknek, ez nem fog menni, folytatta a munkát. Ramóna 7, Stohl 7, Claudia 8, Hajós pedig 7 pontot adott.

Kiütéssel nyertek Szoboszlaiék Kerkezék ellen, és vezetik a bajnokságot

Szoboszlai Dominik és Kerkez Milos is kezdett a legutóbbi összecsapásukkor az angol bajnokság 5. fordulójában.

Megkezdték a pedagógusok Nemzeti alaptantervből való vizsgáztatását

Megkezdődött Belügyminisztérium által elrendelt Nemzeti alaptantervről szóló kötelező képzés és vizsga a pedagógusok számára.