Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,257 $

Sztárban Sztár All Stars: Pál Dénes Bereczki Zoltánt utánozta, még a levegőben is énekelt (videó)

Pál Dénes kezdte a Sztárban Sztár All Stars szombati élő adását, méghozzá Bereczki Zoltán bőrébe bújva.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Pál Dénes ugyan továbbjutott az előző héten, a kritikák sem kerülték el, ám a nézők hisznek benne, és adtak neki még egy lehetőséget. Érdekes feladatot kapott, aminek igencsak neki kellett rugaszkodnia, mert egy korábbi győztesről van szó.

Bereczki Zoltánt kellet utánoznia, aki a Dancing with the Stars zsűrije is volt korábban, és ugyan sokan szerették volna a visszatérését, ez nem történt meg. Dénes viszont színpadra vitte a színészt, aki énekesként is sikeres. Soron kívül Szoboszlai Dominik ismét hazai pályán játszhat, élőben adja a tv

Látványos volt a produkció, olyannyira, hogy Dénesnek a levegőben is kellett egy kicsit énekelnie, ami sosem egyszerű. Tilla elégedett volt vele, szerinte jól hozta Bereczkit, ráadásul megoldott egy technikai hibát a levegőbe emelkedés előtt.

Liptai Claudia szintén csak dicsérni tudta Dénest, addig Stohl András hangban már hallott hiányosságokat. Lékai-Kiss Ramónát sem nyűgözte le maximálisan az előadás, hiányzott számára az az energia, amit Bereczki végig képes hozni, az elsőtől az utolsó másodpercig. Ramóna 9, Stohl 8, Claudia 10, míg Hajós 9 pontot adott a végén.

Kiütéssel nyertek Szoboszlaiék Kerkezék ellen, és vezetik a bajnokságot

Szoboszlai Dominik és Kerkez Milos is kezdett a legutóbbi összecsapásukkor az angol bajnokság 5. fordulójában.

Beszédes fotók jelentek meg a szentendrei árvízről

Szentendrén sem kerülhette el az árvíz, ahol szintén felkészültek a szakemberek, és mindent megtettek, ami csak lehetséges.

Árokba rohant egy motoros Zala vármegyében, mentőhelikoptert is küldtek érte

Mentőhelikoptert is küldtek azért a motorosért, aki Zalabér és Bélbaltavár között szenvedett súlyos balesetet.