Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,257 $

Sztárban Sztár All Stars: Puskás Peti újabb hatalmas dobásra készül

Puskás Peti megint elviheti a show-t, hamarosan színpadra lép a Sztárban Sztár All Starsban, és pár óra múlva ketten búcsúznak a mezőnytől.

...svg content... Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Noha egy párbajon kellett részt vennie Petinek, még csak nem is gondolkozott el azon, mi fog történni, annyira meghatotta ez az egész. Amikor látta, hogy a kollégái, a barátai és a közönség is állva tapsol, egészen más dimenzióba került.

Görcsösség nemigazán volt benne, sokkal inkább csak jól akarta megcsinálni a feladatot, ami végül sikerült. Sőt, jelesre vizsgázott, és a Sztárban Sztár történetének egyik legnagyobb előadásával rukkolt elő, egyszerűen szenzációs volt. Soron kívül Szoboszlai Dominik ismét hazai pályán játszhat, élőben adja a tv

Amiatt is estek jól neki a zsűri szavai, mert olyan emberek dicsérték meg, akiket gyerekkora óta szeret. Stohl András egyértelműen közéjük tartozik, igazi példakép, aki messze a kora előtt jár, nagyon jól tartja magát. A szülei is azon a véleményen voltak, hogy ilyen dicséretet kapni ekkora kollégáktól, az ritka.

Most szombat este is nagy dobással készül, és egy olyan előadót fog utánozni, aki sokat kockáztatott a pályafutása során, de bejött, működött. Hamarosan pedig kiderül, hogy pontosan kiről is van szó, Peti pedig már nagyon készül.

Kiütéssel nyertek Szoboszlaiék Kerkezék ellen, és vezetik a bajnokságot

Szoboszlai Dominik és Kerkez Milos is kezdett a legutóbbi összecsapásukkor az angol bajnokság 5. fordulójában.

Nem született gól az Újpest-Diósgyőr meccsen az NB1-ben

Az Újpest és a Diósgyőr nem bírt egymással z NB1 7. fordulójában, még csak gól sem született a mérkőzés alatt.