Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,165 $

Sztárban Sztár All Stars: Oláh Ibolya előre tudta, hogy ez lesz

Oláh Ibolya izgatottan várja a szombat estét, ugyanis ott van a TOP-12-ben, de hamarosan már csak 10-en lesznek versenyben.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Oláh Ibolya a vártnál gyengébben kezdett Hofiként a Sztárban Sztár All Starsban, bár mentségére szóljon, a legendás komikust nem lehet utánozni. Egy héttel később már jobban érezte magát, viszont ezúttal párbajoznia kellett, amire előre megérzett.

A TV2-nek adott interjújában tért ki arra, hogy szeretett volna párbajozni, mert a második dalt is nagyon imádja. „Úgyhogy nem féltem tőle.” Érezte magán a nyomást, már csak amiatt is, mert egészen más, mint amikor csak egy produkcióra kell felkészülni. Soron kívül Szoboszlai Dominik ismét hazai pályán játszhat, élőben adja a tv

„Régen nagyon jól ment a szövegtanulás, de valahogy most kijöttem a formából. Kicsit most nehezebb, mint volt.” – árulta el Ibolya, akinek emiatt nehezebb a felkészülés, ugyanakkor ez sem szegi kedvét, mindent megtesz, ami csak lehet.

A szombati karaktere is közelebb áll hozzá, akit nagyon vagánynak tart, de közben kecses, markáns a tartása, nem enged abból. Megjegyezte, hasonló stílusban énekel, mint ő, emiatt sem áll tőle olyan messze. „Szerintem egy fantasztikus énekes.”

A rendőrség szerint nem történt bűncselekmény a BME gólyatáborában

A Készenléti Rendőrség vizsgálata szerint nem valósult meg kényszerítés vagy más bűncselekmény a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) Villamosmérnöki és Informatikai Karának bodajki gólyatáborában.