Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
62,999 $

Így tartott terepszemlét hajnalban Orbán Viktor Budapesten

Orbán Viktor is testközelből szembesült azzal a vízmennyiséggel, amit csak ritkán látni ebben a formában a Dunán.

...svg content...Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j), Pintér Sándor belügyminiszter (b) és Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter (k) az árvízvédelmi operatív törzs ülése előtt a budapesti Duna-parton 2024. szeptember 21-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere is fontos bejelentésekkel kezdte a napot az árvíz miatt. Ezek most a legnehezebb órák a fővárosban, ám egyelőre minden flottul megy, ezt erősítette meg Orbán Viktor miniszterelnök is a rendkívüli sajtótájékoztatóján.

Többek között Magyar Péter kritikájára is reagált az önkéntesek kapcsán, akiknek ugyancsak köszönetet mondott. A kormányfő a következő napokban is járni fogja a terepet, hogy saját maga ellenőrizze a védekezést. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

A vártnál hamarabb lehetünk túl az idei árvízen, ami mindenképpen jó hír, köszönhetően annak is, hogy nem várható csapadék. Orbán Viktor a hajnalt odakint kezdte, hogy megnézze, hogyan áll ebben a pillanatban Budapest.

Orbán Viktor bejelentette, Pilismarótnál megcsúszott a töltés

Orbán Viktor miniszterelnök a szombat reggeli rendkívüli sajtótájékoztatót tartott, aminek ideje alatt elmondta, már vágják a centit, és 5 nap van hátra a kiemelt védelmi erőfeszítésekből.