Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
62,999 $

Ázsia Expressz: Jolly és Szuperák Barbie óriási veszekedése (videó)

Mindent vettek a kamerák, Jolly és Szuperák Barbie igencsak egymásnak feszült, megint nem értettek egyet.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Lezajlott a legutóbbi hajsza az Ázsia Expresszben, aminek ideje alatt drámai fordulatok is történtek. Végül Guszti és Zsuzsi estek ki, akik nem folytathatják a versenyt, viszont ennek most inkább örülnek, főleg a családfő, aki sokszor volt dühös.

Angi és Bende versenyben maradhattak a második helyükkel, akik egyre több kritikát kapnak a nézőktől. Nemcsak tőlük, mert Stohl András számára is sok az a stílus, amit megengednek egymással és másokkal szemben. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Jolly és Szuperák Barbie első helyen értek célba, demoralizáló volt a győzelmük, annak ellenére is, hogy volt közöttük egy óriási vita a hajsza során. Nagyon csúnyán egymásnak feszültek, kemény szavak hangzottak el, noha odahaza ez nem jellemző rájuk.

A nyomás és a stressz rájuk sincs mindig jó hatással, de szerencsére nem szakítottak emiatt. Rendre gyorsan túlteszik magukat ezeken a dolgokon, és folytatják az útjukat, de számukra is jobb lenne, ha inkább nyugodtak maradnának.

Orbán Viktor bejelentette, Pilismarótnál megcsúszott a töltés

Orbán Viktor miniszterelnök a szombat reggeli rendkívüli sajtótájékoztatót tartott, aminek ideje alatt elmondta, már vágják a centit, és 5 nap van hátra a kiemelt védelmi erőfeszítésekből.