Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
62,999 $

Ázsia Expressz: Zsigmond Angi figyelmeztette a többieket, sok nézőnek elege van belőle

Zsigmond Angi láthatóan nem a nézők kedvence az Ázsia Expresszben, talán jobb is, ha nem olvassa a róla megjelent hozzászólásokat.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Zsigmond Angi elég hamar az egyik legmegosztóbb karaktere lett a műsornak, és ez egyre csak erősödik. Sokan nem tudják elviselni a stílusát, azt, ahogyan ordibál és beszél a párjával, aki pedig olyan jelzőket is megenged magának Béres Anettékkel szemben, ami nem helyes.

Angi legutóbb Krausz Gáborékat találta be, és ugyan nem előttük, de elmondta, a legkétszínűbb párosnak tartja őket. Érezhetően fel volt dúlva, hogy megint hajszázniuk kell, és ezúttal is közel jártak a kieséshez. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Gusztiék sok időt vesztettek az egyik feladatnál, pedig hatalmas volt az előnyük. Emiatt Angi és Bende versenyben maradtak, aminek Stohl András sem tudott szívből örülni, mert számára is sok az, amit a fiatalok megengednek maguknak.

Miután visszatértek, Angi figyelmeztette a többieket, miközben a nézők közül sokan újabb kritikákat zúdítottak rá. Ezek közül inkább egyet sem idéznénk, ugyanakkor mindenki láthatja azokat. Ami mellettük szól, hogy még mindig versenyben vannak. Arra sem volt igazán szükség, hogy Bende odaszóljon Béres Anettéknek, akik szerint rengeteget veszekednek. „Veszekedtünk, de legalább nekünk van kivel.”

Orbán Viktor bejelentette, Pilismarótnál megcsúszott a töltés

Orbán Viktor miniszterelnök a szombat reggeli rendkívüli sajtótájékoztatót tartott, aminek ideje alatt elmondta, már vágják a centit, és 5 nap van hátra a kiemelt védelmi erőfeszítésekből.