Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
62,999 $

Szentkirályi a Magyar-Vitézy-Karácsony tervéről: „Lepaktáltak, mert hatalomért és pénzért bármire képesek”

Szentkirályi Alexandra is reagált a 444 cikkére, ami szerint Magyar Péter Vitézy Dávidot ültetné be Karácsony Gergely vezetésének egyik legfontosabb székébe, méghozzá főpolgármester-helyettesként, amit korábban szinte kizárt a főpolgármester a választások miatt.

...svg content...Fotó: Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje sajtótájékoztatót tart a Mennyi pénz folyik el Gyurcsány embereire a Városházán? címmel Budapesten, a Madách téren 2024. május 29-én. MTI/Kovács Attila
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Szentkirályi Alexandra nem egyszer beszélt arról, hogy Magyar Péter és Karácsony Gergely paktumot kötött egymással annak érdekében, hogy közösen irányítsák Budapestet. Vitézy Dávidhoz is szólt a Fidesz vezető politikusa, aki úgy tűnik, igen komoly pozícióra számíthat.

Magyar Péter ugyanis őt akarja főpolgármester-helyettesnek, ami igen komoly fordulat lenne azok után, hogy a választásokon, majd azt követően Karácsony rendkívül kemény kritikával illette Vitézyt, akit a Fidesz emberének tart. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

„A fiúk titokban összehozták az új szivárványkoalíciót. Lepaktáltak, mert hatalomért és pénzért bármire képesek.” – reagált a 444 cikkére Szentkirályi Alexandra a legújabb videójában, hozzátéve, Karácsony, Magyar Péter, a szavazóit eláruló Vitézy és a Kutyák elnöke, Kovács Gergely.

Szerinte egymással lepaktálva akarják irányítani Budapestet, és az egész semmi másról nem szól, hogyan tudnák megszerezni a hatalmat, és erről megy most az egyezkedés. „Ugye senki nem akarja eladni nekünk, hogy Karácsony létezik Gyurcsány nélkül? A napnál is világosabb, hogy csendestársként ők is ott vannak.”

A Fidesz politikusa úgy látja, a baloldal bármire képes a hatalomért és a pénzért. Erre minden bizonnyal Vitézy Dávid is reagálni fog, ahogyan korábban is tette, bár egyelőre egyik fél sem szólalt fel a 444 cikke ellen.

Orbán Viktor bejelentette, Pilismarótnál megcsúszott a töltés

Orbán Viktor miniszterelnök a szombat reggeli rendkívüli sajtótájékoztatót tartott, aminek ideje alatt elmondta, már vágják a centit, és 5 nap van hátra a kiemelt védelmi erőfeszítésekből.