Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
62,999 $

Ázsia Expressz: Stohl Andrásnak is sok Zsigmond Angiék stílusa

Stohl András rendkívül őszintén és egyenesen beszélt a többiek előtt az Ázsia Expresszben, amikor a három hajszázóról kérdezte Ördög Nóri.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Dietz Guszti és Laky Zsuzsi már nincsenek versenyben, kiestek a legutóbbi hajszán, noha nagyon nagy előnyük volt Zsigmond Angiékkal szemben. A ruhaválogatás alatt ment el minden számukra, de nemigazán bánják, főleg Guszti miatt, hiszen sokat idegeskedett a verseny alatt.

A hajsza napján is nagyon dühösnek tűnt a kukák turkálása okán, pedig nem voltak gyenge páros. Ha Guszt jobban viselte volna a körülményeket, akár a döntőig is eljuthattak volna, ám ez már csak álom marad. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Ördög Nóri megkérdezte a párokat a hajsza alatt, kiket várnak vissza. Stohl András nem kertelt, és egyértelművé tette, senkit nem vár vissza, és meg is indokolta, miért. Hangsúlyozta, nem tudja egyik párosra sem azt mondani, hogy „őt” várja vissza szívesen. „A kicsiknél nagyon rossz sokszor stílus. Mindenféle szempontból, egymás felé is, mások felé is.” – mondta Zsigmond Angiékról, akik sok kritikát kapnak a közösségi médiában.

„Guszti saját magával küzd, láthatóan nagyon mérges magára mindig.” – folytatta András, aki hozzátette, ha nincs jó kedve, akkor menjen haza. Jolly-ék kapcsán Barbie határozott és hangos stílusát emelte ki, „ami bizony sokszor zavaró.

Orbán Viktor bejelentette, Pilismarótnál megcsúszott a töltés

Orbán Viktor miniszterelnök a szombat reggeli rendkívüli sajtótájékoztatót tartott, aminek ideje alatt elmondta, már vágják a centit, és 5 nap van hátra a kiemelt védelmi erőfeszítésekből.