Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
62,999 $

Ázsia Expressz: Dietz Guszti a kiesés után elismerte, kicsit sok volt ez már neki

Dietz Guszti és Laky Zsuzsi nyugodt szívvel távoztak az Ázsia Expresszből, amit nemigazán tudtak élvezni a rengeteg kihívás és feszült pillanatok miatt.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Már mindenki tudhatja, hogy Guszti és Zsuzsi esett ki az Ázsia Expressz legutóbbi hajszájának végén, ami fájó lehet a rajongóknak, akik sokan szurkoltak nekik. Guszti a kezdetektől sokat zsörtölődött, ami nem mindenkinek volt szimpatikus.

Stohl András is azt mondta, ha ennyire elégedetlen, akkor inkább menjen haza. Ez végül megtörtént, és noha nagy volt az előnyük Zsigmond Angiék előtt, a két fiatal ledolgozta a hátrányát, és másodikként célba érve versenyben maradtak. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Guszti és Zsuzsi nem tűntek túl szomorúnak, és elmondták, nem szoktak ennyit veszekedni, mint a műsorban. Sőt, Guszti szerint soha nem veszekedtek annyit a 16 év alatt, mint most összesen a műsorban. Zsuzsi elismeri, Gusztinak a határait feszegette a verseny, számára mindez nehezebb volt.

Guszti azt is mondta, sokat tanult magáról ezekben a hetekben, illetve a kedveséről. Ami hiányozni fog nekik, azok az emberek, a csapat, a stáb, akikkel szeretnék tartani a kapcsolatot, immáron normális körülmények között.

Orbán Viktor bejelentette, Pilismarótnál megcsúszott a töltés

Orbán Viktor miniszterelnök a szombat reggeli rendkívüli sajtótájékoztatót tartott, aminek ideje alatt elmondta, már vágják a centit, és 5 nap van hátra a kiemelt védelmi erőfeszítésekből.