Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,81 Ft
Euró
392,97 Ft
Font
468,58 Ft
Bitcoin
62,928 $

Vége a várakozásnak, jön az új Megasztár első adása (videó)

Az első adásra már nem kell sokat várnunk, többek között arról is lehullhat a lepel, hogyan teljesített Schobert Norbi fia.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Ezen a hétvégén sem maradunk Sztárban Sztár All Stars nélkül, miközben hosszú évek kihagyása után visszatér a Megasztár, amiben többek között Schobert Norbi nagyobbik fia is megmutatta, mire képes. Nem kizárt, hogy énekesi pályát választ majd a fiatal fiú, aki nemrég Orbán Viktor miniszterelnökkel is találkozhatott árvízvédelem ideje alatt.

Már a zsűri is rendkívül erős, melynek kapcsán Caramel elmondta, szerinte Rúzsa Magdi minden idők legjobb zsűritagja. „Valahogy az tetszik, hogy mindenki személyiségének egy olyan része derül ki a műsorban, amit eddig nem láthattunk. Magdi annyira vagány, annyira menő, szerintem ő minden idők legjobb zsűritagja!” – idézte a TV2. Soron kívül Árvízhelyzet: Zebegény nehéz helyzetben van, be kellett indítani a szivattyúkat

Természetesen a tehetségekből sem lesz hiány, komoly meglepetésekkel találkoztak a zsűritagok. Ledöbbentek, mennyi tehetség van odakint, akik eddig nem mutatták meg, mire képesek, ami jó hír, hiszen folyamatos lehet az utánpótlás.

Nagy izgalmak várhatóak

„Nagyon érdekes, nagyon tehetségesek. Teljesen meglepődtem ezen, hogy még mindig mennyi tehetséges ember van Magyarországon és a határon túl is. Amikor azt gondolnánk, hogy a mai popkultúrát a hiphop, a rap és a trap uralja, özönlenek be a jobbnál jobb énekesek, akik nem rap-elnek, hanem kristálytisztán énekelnek és hatalmas formák. Úgy tűnik, az ország kifogyhatatlan a tehetségből.”

Caramel elárult pár érdekességet is, ugyanis ez egy teljesen más Megasztár lesz, gyakorlatilag rá sem lehet majd ismerni. Az évek múltán a szakma is átalakult, nem beszélve a zenei ízlésről, és ez csak egy újabb adaléka azoknak az izgalmaknak, amik várnak ránk az elkövetkezendő hétvégéken.

„A válogatóra már lehetett kész produkcióval jönni. Lesz egy acapella fordulónk is a későbbiekben, amiről élesben derült ki, hogy mennyire nehéz feladat. Nagyon jó énekesek képesek elvérezni ezen a részen és kicsit gyengébbnek gondolt előadók pedig szárnyaltak.”