Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,49 Ft
Euró
393,00 Ft
Font
468,57 Ft
Bitcoin
63,000 $

Búvárkodás közben vesztette életét egy fiatal férfi és várandós felesége

A fiatal pár azt ünnepelte a mesés szigeten, hogy közeleg második gyermekük születése, ám az ünneplés tragédiába torkollott.

...svg content...Fotó: Unsplash/Christian Joudrey
Külföld
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Helyi beszámolók szerint a 25 éves Ilya Tsarukot és várandós feleségét, a 26 éves Sophia Tsarukot szeptember 14-én találták meg a vízben, a Mauin található Ahihi-Kina’u természetvédelmi terület északi oldalának közelében. A második gyermekük közelgő születését ünneplő házaspár búvárkodás közben vesztette életét.

A házaspár az Egyesült Államokban, Washington államban élt, 18 hónapos gyermekük azonban nem tartott velük a kiruccanásra. A fiatal állapotos nőt a parttól mintegy 140 méterre találták meg a vízben, s a mentők egy jet-skin hozták vissza a partra. Miközben megkísérelték újraéleszteni a nőt, egy másik csapat a férfit kereste. Soron kívül Árvízhelyzet: Zebegény nehéz helyzetben van, be kellett indítani a szivattyúkat

A férjet végül az óceán fenekén találták meg, s bár őt is a partra szállították és megpróbálták újraéleszteni, már nem tudtak segíteni rajta. Mindkettőjüket a helyszínen halottnak nyilvánították.

A KITV helyi hírtelevíziónak adott interjúban a családtagok elmondták, hogy Tsarukék két másik házaspárral, köztük Tsaruk bátyjával és feleségével tartózkodtak Hawaiin. Egyelőre sok a kérdés a pár rejtélyes halála kapcsán, a család szerint ugyanis kizárt, hogy vízbe fulladtak, mivel mindketten teljes arcos búvármaszkot viseltek.

Látványosan csökkent a készpénzfelvételek száma a magyarok körében

Eközben pedig jelentős mértékben növekedett a bankkártyás fizetést elfogadó kereskedők száma Magyarországon.