Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,96 Ft
Euró
393,49 Ft
Font
468,92 Ft
Bitcoin
63,466 $

Ázsia Expressz: Jollynak most lett nagyon elege Szuperák Barbie-ból (videó)

Jolly egy türelmes ember, nem szeret vitatkozni, de az Ázsia Expressz ideje alatt nem kevés alkalommal hozták ki a sodrából.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Ma egy páros biztosan távozni fog az Ázsia Expresszből, és egyelőre megjósolhatatlan a végeredmény. L.L. Junior okosan játszik a kártyákkal, Stohl András is nagy játékosnak tartja, szóval ki tudja, mit hoz a folytatás.

Ami biztos, fordulatokban gazdag és drámai pillanatok várnak ránk, az idei is egy kiváló évad. Angi és Bende közben megint egymásnak feszültek, vitán felül úgy veszekednek a legtöbbet, és ez a játékukba is kerülhet. Soron kívül Árvízhelyzet: Zebegény nehéz helyzetben van, be kellett indítani a szivattyúkat

Jolly sem szereti a hangos szavakat, ám most olyan elege lett Szuperák Barbie-ból, kisebb csoda, hogy nem hagyta ott a játékban. Úgy érzi, Barbie nem vállalja a felelősséget, ha hibázik, és mindig másra hárítja át azt, amiből elege van.

Igazi szenvedés lesz számukra a hajsza, és ha nem figyelnek, ki is eshetnek. Hiába ők az egyik legerősebb páros, sokszor nincs meg náluk az összhang, aminek általában nincs jó vége, de meglátjuk, mit hoz az este.

Donald Trump kijelentette, ha nem ő nyeri az elnökválasztást, az részben a zsidók hibája lesz

Újabb furcsa megszólalás érkezett volt amerikai elnöktől.