Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,03 Ft
Euró
393,98 Ft
Font
468,91 Ft
Bitcoin
63,682 $

Sztárban Sztár All Stars: Tóth Gabi szerelmének véleménye Peter Srámekről

Természetesen Papp Máté Bence is látta Peter Srámek alakítását Tóth Gabiként, ami sokakat lenyűgözött.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Hamarosan folytatódik a Sztárban Sztár All Stars, benne többek között Tóth Gabival, aki már a Dancing with the Starsra is gyakorol. Messze nem sorolható az amatőrök közé a táncos múltja miatt, ráadásul a kedvese a táncpartnere, így nála rögtön magasabban lehet a léc.

Emiatt talán a zsűri is másképpen, szigorúbban fogja őket értékelni, ám a végén a nézők döntenek. Egyelőre a Sztárban Sztár All Starsban nagyon támogatják, de hogy ez így lesz a Dancing with the Starsban is, nem tudni. Rubint Réka hasonlóan megosztó, és már az első élő adásban kiesett két évvel ezelőtt, ami sokkolta az embereket. Soron kívül Árvízhelyzet: Zebegény nehéz helyzetben van, be kellett indítani a szivattyúkat

Nála talán az is közrejátszott, hogy sokan azt gondolhatták, a nagy követői bázisa miatt simán továbbjut. Gabi nem léphet erre az útra, és igyekszik kihasználni a lehetőséget, mindent megtesz azért, hogy a lehető legjobb legyen.

Papp Máté Bence Peter Srámekről is mondott pár szót, aki nagyot ment Tóth Gabiként „Szerintem szenzációs volt, hatalmas köszönet neki.” Hálás ezért, mert a dal egy nagyon fontos időszakot dolgoz fel az életükben, és Peter komolyan vette mindezt. Emlékeztette az embereket, amikor ez a dal megjelent, Gabit rengeteg támadás és kifigurázás érte. „Igazából sajnos nem érte el a célját.” – mondta a TV2-nek.

Szerinte Peter Srámek zseniálisan alakította Gabit, és szintén tetszett neki, hogy őt is utánozták a műsorban. „Ez tényleg egy nagyon érdekes pillanat volt az életben megtapasztalni, hogy engem alakítottak. Szenzációsak voltak, és nagyon köszönöm nekik.” Hozzátette, eleinte voltak benne kérdések, és nagyon szívesen alakította volna saját magát Peter mellett.

Nagy bajba kerülhetnek a Google dolgozói, miután megpróbálták elrejteni üzeneteiket a nyomozók elől

Úgy tűnik, a Google szándékosan semmisített meg olyan szöveges bizonyítékokat, melyek rossz fényt vethettek volna a gigavállalatra.