Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,88 Ft
Euró
393,83 Ft
Font
469,21 Ft
Bitcoin
63,502 $

Árvízhelyzet: nagyon fontos információkat közölt a nyugdíjak kapcsán a Magyar Posta

A Magyar Posta is felkészült az árvízre, fontos információkkal szolgáltak a nyugdíjasoknak.

...svg content...Fotó: MTI/Kovács Attila
Belföld
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Magyar Posta pénteken arról tájékoztatta az MTI-t, hogy minden szükséges intézkedést megtesz annak érdekében, hogy a küldemények eljussanak az árvíz által érintett területekre is.

A vállalat előrehozott nyugdíjkifizetést szervezett minden olyan térségben, ahol az árvízvédelmi előrejelzések alapján fennáll a veszély, hogy a települések megközelíthetetlenné válnak.

Összesen 20 településen vezettek be árvízvédelmi intézkedéseket annak érdekében, hogy a küldemények biztonságosan megérkezzenek, és egyes településeken mintegy 300 nyugdíjas számára előre kézbesítették a nyugdíjakat.

Fontos információ, hogy azon címzettek, akiknek lakóhelyét az árvíz miatt nehéz megközelíteni, a legközelebbi, könnyen elérhető postahivatalokban vehetik át a küldeményeiket.

A Magyar Posta azt is közölte, hogy folyamatos kapcsolatban áll az érintett települések önkormányzataival, hogy egyeztessék, hol és milyen formában tudják az ügyfelek igénybe venni a szolgáltatásokat, valamint hozzájutni a nyugdíjakhoz és egyéb küldeményekhez.

Nagy bajba kerülhetnek a Google dolgozói, miután megpróbálták elrejteni üzeneteiket a nyomozók elől

Úgy tűnik, a Google szándékosan semmisített meg olyan szöveges bizonyítékokat, melyek rossz fényt vethettek volna a gigavállalatra.