Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,257 $

Ötöslottó: minden idők harmadik legnagyobb főnyereménye várja szerencsés gazdáját szombaton

Nem kevesebb, mint 5,5 milliárd forint a tét ezen a hétvégén.

...svg content...Fotó: MTI/Balázs Attila
Belföld
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Már több mint 200 napja, azaz 7 hónapja nem volt telitalálat az Ötöslottón, így a mesés főnyeremény összege és a jackpot is folyamatosan emelkedik: jelenleg a harmadik legnagyobb nyeremény várja gazdáját a játék 57 éves történetében, hiszen ezen a héten nem kevesebb, mint 5,5 milliárd forint a tét.

A Szerencsejáték Zrt. által készített anonim kérdőív szerint a nagy nyereményt elérő játékosok többsége kész anyagi támogatást nyújtani a közvetlen családtagjainak – a válaszadók mintegy 70 százaléka nyilatkozott úgy, hogy osztozna a nyereményén a szűk családi körével. Soron kívül Szoboszlai Dominik ismét hazai pályán játszhat, élőben adja a tv

Ha viszont a barátaikról van szó, akkor már kevésbé nagylelkűek: sokan egyáltalán nem terveznek anyagi segítséget nyújtani a barátaiknak, sőt, sok esetben még a jó hírt sem osztják meg velük.

Az Ötöslottó főnyereménye immáron 29 hete halmozódik, így ezen a héten a játékosok már 5,5 milliárd forintért izgulhatnak. Ha valaki mind az öt számot eltalálja, az a lottó történetének harmadik legnagyobb főnyereményét viheti haza. Noha telitalálat eddig nem volt, az elmúlt 7 hónap során a kisebb nyerőosztályokban (négyes, hármas, kettes találatokkal) összesen 270,6 milliárd forintot osztottak szét közel 2 millió játékos között.

Amennyiben a szombati sorsoláson valakinek sikerül eltalálnia mind az öt nyerőszámot, 90 napja lesz, hogy jelentkezzen nyereményéért a nagynyertes-vonalon keresztül, melyről további információk a Szerencsejáték Zrt. hivatalos honlapján vagy értékesítőhelyeken találhatók. Fontos, hogy a nyertes rendelkezzen Magyarországon vezetett forint alapú bankszámlával, mivel az ilyen nagy nyereményeket csak banki átutalással lehet felvenni.

Kiütéssel nyertek Szoboszlaiék Kerkezék ellen, és vezetik a bajnokságot

Szoboszlai Dominik és Kerkez Milos is kezdett a legutóbbi összecsapásukkor az angol bajnokság 5. fordulójában.

Nem született gól az Újpest-Diósgyőr meccsen az NB1-ben

Az Újpest és a Diósgyőr nem bírt egymással z NB1 7. fordulójában, még csak gól sem született a mérkőzés alatt.