Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,88 Ft
Euró
393,83 Ft
Font
469,21 Ft
Bitcoin
63,502 $

Rendkívüli videós felvételek érkeztek a dunai árvízről Budapestről

A drónfelvételek i s megmutatják, hogy milyen súlyos a helyzet jelenleg Budapesten, ahol folyamatosan emelkedik a vízszint.

...svg content...Fotó: Utcanévtábla a Duna vizével elöntött Angelo Rotta rakparton 2024. szeptember 19-én. MTI/Balogh Zoltán
Belföld

Szabó Kata

Szerkesztő

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere szerint a java még csak most következik a dunai árvízzel, de minden szükséges védekezési intézkedést megtettek, ami csak lehetséges. Állandó készültségben vannak a hatóságok, akik a nap 24 órájában dolgoznak.

Orbán Viktor miniszterelnök fontos adatokat osztott meg az árvíz kapcsán, és megtudhattuk azt is, mikorra várható nyugalom a Dunán. A következő közel egy hét még nehéz lesz, hiszen a tetőzéssel távolról sem érnek véget az események. Soron kívül Árvízhelyzet: Zebegény nehéz helyzetben van, be kellett indítani a szivattyúkat

Budapesten lassan turizmust lehetne csinálni az árvízből, olyan sokan kíváncsiak a nem mindennapi látványra, de fontos megjegyezni, hogy ennek is megvannak a maga veszélyei, így mindenki tartsa be a szabályokat, és azokat a dolgokat, amiket a hatóságok kérnek.

Nagy bajba kerülhetnek a Google dolgozói, miután megpróbálták elrejteni üzeneteiket a nyomozók elől

Úgy tűnik, a Google szándékosan semmisített meg olyan szöveges bizonyítékokat, melyek rossz fényt vethettek volna a gigavállalatra.