Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,35 Ft
Euró
394,34 Ft
Font
469,57 Ft
Bitcoin
63,481 $

Ázsia Expressz: L.L. Junior óriási játékos, húzott egy váratlant

L.L. Junior nagyon okosan, taktikusan játssza az Ázsia Expresszt, amivel nem kicsit kavarta meg a paklit.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Miközben Zsigmond Angi és Mészáros Bende megint rendesen összefeszültek, Ördög Nóri váratlan bejelentést tett, amivel szabályosan sokkolt a versenyzőket. Újabb és újabb fordulatok várnak ránk, és még messze a vége.

Kiderült ugyanis, hogy L.L. Junior és kedvese, Dárdai Blanka lehetőséget kapott arra, hogy egy párost védetté tegyen Krausz Gáborék mellett. Kézenfekvőnek tűnhetett a döntés, mivel Guszti súlyos fájdalmakkal küzd, komoly lábsérülést szenvedett. Soron kívül Árvízhelyzet: nagyon fontos információkat közölt a nyugdíjak kapcsán a Magyar Posta

Végül azonban Junior nem adta meg azt a szívességet Gusztiéknak, hogy pihenjenek pénteken, így nekik már biztosan hajszázniuk kell. Guszti eleinte azt mondta, nem tudja vállalni a kihívást, ám végül csak rajthoz állt.

A csavar a sztoriban, hogy Junior Stohl Andráséknak adta a védettséget, ami nagyon meglepte őket. András csak mosolygott, tudta jól, hogy a rapper és énekes rendkívül okos játékos, és szerinte nem egy lépéssel jár előttük, a döntése is csak ezt bizonyítja. Hamarosan pedig kiderül, hogy ki lesz az utolsó hajszázó páros, és ne feledjük, ma este megint búcsúzni fog egy duó a küzdelemtől.

Micsoda fordulat: Magyar Péter örülne, ha Vitézy Dávid lenne a főpolgármester-helyettes, a Kutyapárttal is szövetkezne

Mint kiderült, Magyar Péter, Vitézy Dávid és Kovács Gergely nemrég titokban tárgyalt egy esetleges koalíció lehetőségéről.