Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,21 Ft
Euró
394,32 Ft
Font
469,66 Ft
Bitcoin
63,491 $

Halálos késes támadás történt Rotterdamban, két késsel a kezében szúrt a gyilkos

Legutóbb Rotterdamban történt egy halálos késes támadás, melynek körülményeit még vizsgálja a rendőrség.

...svg content...Fotó: Unsplash/Dylan Leagh
Külföld
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy ember meghalt, egy pedig súlyosan megsérült egy késes támadásban csütörtökön, a késő esti órákban a hollandiai kikötővárosban, Rotterdamban. A rendőrség beszámolója szerint a gyanúsított személyt elfogták, aki szintén megsérült.

Az Erasmus-híd közelében történt az incidens, és azt mondták, minden lehetséges forgatókönyvet megvizsgálnak, de egyelőre nem ismert a támadó indítéka. A De Telegraaf szemtanúkra hivatkozva arról írt, hogy egy férfi véletlenszerűen támadt rá az emberekre két késsel a kezében, miközben Allahu Akbart kiabált -írja az AP. Soron kívül Árvízhelyzet: nagyon fontos információkat közölt a nyugdíjak kapcsán a Magyar Posta

A helyszínen tartózkodott rendőrök is ugyanezt hallatták, így lehetséges, hogy terrorakcióról van szó. Egy sportoktató bottal ment neki a késelőnek, miután látta, hogy megtámadott valakit, majd lefegyverezte, amivel emberéleteket menthetett meg. A hős civil azt mondta, kezdetben azt gondolta, verekedés tört ki, de amikor a késelő elkezdett az irányába futni, látta, hogy másról van szó.

Két hosszú késsel a kezében szúrt meg egy fiatalt, és amikor rákiabált a sportoktató, megfordult, és mindenkihez közeledni kezdett, aki csak körülötte volt. Az egyik embert egy földalatti parkolóban késelt meg, míg a másikat egy forgalmas terasz közelében.

A késes támadó már őrizetben van, egyelőre nem hozták nyilvánosságra a személyazonosságát, nem tudni, hogy bevándorlóról van-e szó, de az sokat elmondhat, hogy mit üvöltött a támadás ideje alatt.

Micsoda fordulat: Magyar Péter örülne, ha Vitézy Dávid lenne a főpolgármester-helyettes, a Kutyapárttal is szövetkezne

Mint kiderült, Magyar Péter, Vitézy Dávid és Kovács Gergely nemrég titokban tárgyalt egy esetleges koalíció lehetőségéről.