Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Dzsudzsák Balázs ismét ott van a legstílusosabb futballisták között

Dzsudzsák Balázs sportosan is stílusos, és nemcsak a magyar játékosok között, sokan tanulhatnának tőle, ebben is.

...svg content...Fotó: Dzsudzsák Balázs, a Debrecen (b) és Rudi Pozeg Vancas, a Diósgyőr játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga negyedik fordulójában játszott Debreceni VSC - Diósgyőri VTK mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2024. augusztus 17-én. MTI/Derencsényi István
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Dzsudzsák Balázs bal lába nemrég ismét elsült, továbbra is remek formában futballozik, és egyértelműen a Debrecen vezére. Az edzőváltás után más irányt vehet a DVSC, és egy rossz kezdés után harcban lehetnek a legjobb helyekért.

Dzsudzsák nagy űrt fog maga mögött hagyni, ha egy nap visszavonul, de reméljük, nem marad távol a sporttól. Az edzősködés is jól állna neki, amihez még fiatal, így sok lehetőség állhat előtte, ha szögre akasztja a futballcipőjét. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Továbbra is népszerű, a közösségi médiában szintén, ahol időről időre láthatjuk, milyen stílust szeret. Egyértelműen a legstílusosabb futballisták közé sorolható, aki sportosan is elegáns, mint azt láthatjuk alább, edzésre menet.

A magyar válogatott korábbi csapatkapitánya ügyesen ötvözi a sportos és elegáns viseletet, ami alapjaiban határozza meg a megjelenését. Mindezt kellő lazasággal teszi, bár ez mindig is jellemző volt rá, a divat fontos szerepet játszik az életében.