Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,257 $

Több mint 10 év után bezár a Madách tér népszerű étterme

A belvárosi bisztró csapata erősítette meg a hírt.

...svg content...Fotó: Unsplash / Illusztráció
Belföld
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Közel 13 év után bezár a Madách tér népszerű étterme: a Keksz csapata egy Instagramon megjelent bejegyzésben búcsúzott. „Szomorú hírünk van Nektek: A Keksz 2024. október 6-án este bezárja kapuit a Madách téren. Nem végleg, de jelenleg búcsúzunk” – fogalmaztak.

A posztban felidézték, hogy a Keksz 2012. január 12-én nyitott meg, ugyanis szerettek volna egy megfizethető, otthonos helyet létrehozni a belvárosban. „2017-ben picit megszépültünk, 2018-ban teraszt bővítettünk” – folytatódik a bejegyzés. Soron kívül Szoboszlai Dominik ismét hazai pályán játszhat, élőben adja a tv

Kiemelik: túléltek egy világjárványt, és az előző 12 évben tanúi voltak megannyi barátság, házasság, és baba születésének. „Köszönjük ezt a majdnem 13 évet. Csodálatos volt részese lenni Budapest pezsgő életének” – fogalmaznak.

Hogy miért kényszerül most bezárásra az étterem, az nem derül ki, mindenesetre a következő két hétben aki még szeretne, el tud látogatni a reggelizőként is működő bisztróba, a poszt szerint meglepetésekkel is készülnek a búcsú heteire – szúrta ki a 24.hu.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy az árvíz miatt zárva a váci McDonald’s, homokzsákokkal vették körbe. Emellett a közkedvelt budai központi posta is bezárt, bár egészen más okból – a részleteket ebben a cikkben fejtettük ki.

Kiütéssel nyertek Szoboszlaiék Kerkezék ellen, és vezetik a bajnokságot

Szoboszlai Dominik és Kerkez Milos is kezdett a legutóbbi összecsapásukkor az angol bajnokság 5. fordulójában.

Nem született gól az Újpest-Diósgyőr meccsen az NB1-ben

Az Újpest és a Diósgyőr nem bírt egymással z NB1 7. fordulójában, még csak gól sem született a mérkőzés alatt.