Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Xbox Game Pass: három cím csatlakozik szeptemberben a szolgáltatáshoz

A második hullámban is szemrevaló játékok érkeznek!

...svg content...Fotó: Xbox
Konzol/Videójátékok
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Microsoft hivatalosan is bejelentette a 2024 szeptemberére érkező új Xbox Game Pass játékok második hullámát: a Wargroove 2, az Ara: History Untold és a Frostpunk 2 a következő két hétben csatlakozik a Game Passhoz, így ismét bővül a közelgő Game Pass játékok listája.

Íme listaszerűen is, az érkezés sorrendjében: Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Szeptember 19.

  • Wargroove 2 (Cloud, konzol és PC)

Szeptember 20.

  • Frostpunk 2 (PC)

Szeptember 24.

  • Ara: History Untold (PC)

A Wargroove 2 kivételével (már korábban is pletykáltak arról, hogy csatlakozhat a szolgáltatáshoz), ebben a felhozatalban az összes játék már korábban bejelentésre került a Game Passra, így a mostani bejelentés nem okozott akkora meglepetést.

Ugyanakkor van valami, aminek az Overwatch 2 szerelmesei nagyon fognak örülni: a Game Pass előfizetők hat Overwatch 2 hero skin-t (Cardboard Reinhardt, Turtleship D.Va, Cyberdragon Hanzo, Street Runner Genji, Bee Mercy és Cleric Lifeweaver) és szintén egyszeri ajándékként 30 Mythic prizmát is kapnak. Ezek a Game Pass Ultimate, PC Game Pass és Xbox Game Pass for Console tagok számára ingyenesek.